Türkiye - Gana Hazırlık Maçı Hangi Kanalda ?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,611
Puanı
1,060
A Milli Futbol takımımızın 14 Ağustos 2013 Çarşamba akşamı oynayacağı Gana karşılaşmasının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Mücadele Kanal D'den canlı olarak yayınlanacak.

Saati daha önce 21.30 olarak duyurulan maç 21.00'a da alındı. Mücadele İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Türkiye - Gana hazırlık karşılaşması 14 Ağustos 2013 Çarşamba akşamı 21.00'da Kanal D'de!

6FZTEbuLiZ9BVh0859HakO7R.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
izlemem doksanları izlerim daha iyi bu milli takımı izlemek içimden gelmiyo düzelene kadar kolay kolay milli takım maçı izliceğimi sanmıyorum

Kanal D'de maç izlenmiyor ya. :) Ya TRT, Star ya da Ntvspor olacak ki maç izlensin benim hoşuma daha çok gidiyor bu kanallarda maç izlemek. :)

Kanal D'de maç izlenmiyor ya. :) Ya TRT, Star ya da Ntvspor olacak ki maç izlensin benim hoşuma daha çok gidiyor bu kanallarda maç izlemek. :)

aynen starda maç izlemek daha farklı yada ntvspor-trt
show-kanald-atv buralarda maç pek izlenmiyo da showla kanal d de hiç izlenmiyo atv yine türkiye kupasını gösteriyodu :D

takas post: 1405028' Alıntı:
aynen starda maç izlemek daha farklı yada ntvspor-trt
show-kanald-atv buralarda maç pek izlenmiyo da showla kanal d de hiç izlenmiyo atv yine türkiye kupasını gösteriyodu :D

Aynen Atv hadi bi nebze ama Kanal d ve Show da izlemek zevkli değil. :D

Maçı izileyeceğime Akasya Durağı'nı izlerim takımı ne hale getirdiler.

Normalde milli takım maçlarını kaçırmamaya çalışırım ama ben de izlemem bu maçı..

bak herkes izlemem diyo ama ne kadar böyle dersek diyelim maç açık ara farkla 1.olacak bu da bi gerçek :D