kariyer olarak en başarılı 4 kadın şarkıcıdan biri demiştim sezen ajda sertabla birlikte yıldızı @Forumdash çatlamıştı hemenYildiz ablami sevmiyor musun hadsiz hogatha
babam çok fanı hele çocukluğumuzda arabada bunu çalar dururdu
kariyer olarak en başarılı 4 kadın şarkıcıdan biri demiştim sezen ajda sertabla birlikte yıldızı @Forumdash çatlamıştı hemenYildiz ablami sevmiyor musun hadsiz hogatha
Yıldız için mi çatladımkariyer olarak en başarılı 4 kadın şarkıcıdan biri demiştim sezen ajda sertabla birlikte yıldızı @Forumdash çatlamıştı hemen
babam çok fanı hele çocukluğumuzda arabada bunu çalar dururdu
kokuşmuş handeni listeye almadım diyeYıldız için mi çatladımtarzım bile değil.
Sensin kokuşmuşkokuşmuş handeni listeye almadım diyeama fanı oldum halde burcuyuda almadım objektif gözle bakıyorum
günümüzde bir musti playback yapmıyor ayoll tarkan bile yapıyorSensin kokuşmuşzaten sesten anlasan mustafanın vantilatörü olmazdın
Nelerle uğraştırıyorsun beni yaaagünümüzde bir musti playback yapmıyor ayoll tarkan bile yapıyor
amann bu adamın karga sesi canlı olsa ne olur bee kimi bulmuşNelerle uğraştırıyorsun beni yaaa
Hayır yani canlı söylemesi bişey ifade etmiyoramann bu adamın karga sesi canlı olsa ne olur bee kimi bulmuş
Bu karga sesliyle birmi ayoll Mustimin çok karizmatik şarap gibi yıllanan bir sesi var ses tonunu çok seviyorum ben şarkılara ayrı bir hava katıyorHayır yani canlı söylemesi bişey ifade etmiyor
Tabi sen kadın olduguniçin sana sesi güzel gelebilirBu karga sesliyle birmi ayoll Mustimin çok karizmatik şarap gibi yıllanan bir sesi var ses tonunu çok seviyorum ben şarkılara ayrı bir hava katıyor
Ntv foruma üye değil, sen söyle onlara yanlış bilgilendirmesinler bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?