ben sadece esegi saglam kaziga baglamak istedim cünkü bazi arkadaslar KVP yazisini görunce hemen muhalefete geciyorlar
Bak bu dogru.Kvp'nin kiskananlari cok.
ben sadece esegi saglam kaziga baglamak istedim cünkü bazi arkadaslar KVP yazisini görunce hemen muhalefete geciyorlar
en pahalısı:muhteşem yüzyıl ve vadi
bana göre en kalitelisi :iffet ve 1erkek 1 kadın bana göre
onu bilmiyorum ama geçen sene en fazla kazanan dizi vadiydiGeçen yıl en çok para harcayan dizi Kurtlar Vadisi pusuydu.Bunun listesi vardı bir sitede ama şimdi bilmiyorum...
En pahalisi: KVP
En kalitelisi: KVP
Kimseyle tartismak istemiyorum bu Benim görüsüm
Bilgi icin sagol ama bu 2 yil onceye ait.o zamanlar muhtesem y. Daha yeni baslamisdi.cocuklar duymasin yeniden basladigi icin diziye merak buyuktu.onu bilmiyorum ama geçen sene en fazla kazanan dizi vadiydi
En Çok Ciro Yapan 10 Dizi
(Sıra - Dizi - Yapım Şirketi - Yapımcı - Kanal - CİRO (TL)
1- Kurtlar Vadisi Pusu - Pana Film - Raci Şaşmaz - Atv - 27.664.000
2- Öyle Bir Geçer Zaman Ki - D Productions - Doğan Holding - Kanal D - 22.458.000
3- Ezel - Ay Yapım - Kerem Çatay - Atv - 19.324.000
4- Muhteşem Yüzyıl - Tims Productions - Timur Savcı - Show - 19.079.000
5- Fatmagül'ün Suçu Ne - Ay Yapım - Kerem Çatay - Kanal D - 19.063.000
6- Çocuklar Duymasın - Mint Productions - Birol Güven - Atv - 17.617.000
7- Arka Sokaklar - Erler Film - Türker İnanoğlu - Kanal D - 16.539.000
8- Sakarya Fırat - Sinegraf - Osman Sınav - TRT 1 - 16.400.000
9- Hanımın Çiftliği - Gold Film - Faruk Turgut - Kanal D - 15.869.000
10-Aşk Ve Ceza - TMC Yapım - Erol Avcı - Atv - 15.265.000
Ben Forumda Kvp'ciler cok diye biliyordum.bu konudan sonra anlasildi ki Leyla Ile mecnun ve Muhtesem yuzyil fanlari daha cokmus
Vadi her zaman birinci agaşu da var pana film sadece 2 yapımla 6.sırada vadi ise 8.yılında bile en çok kazandıran dizi kanalların birbiriyle yarışmasındaki faktörde buymuş demek
Zaten buyuk bir fark yok simdikindenO liste 2010-2011 sezonunu kapsıyor. Söylendiği gibi Muhteşem Yüzyıl, Ocak'ta yani sezon ortasında başlamıştı. Aynı döneme ait en çok kar eden yapımcı listesi de aşağıda:
abi o degilde ben yarinki hit konular siralamasini cok merak ediyorum.bu haftaki hit konularimin sayini ben bile unuttum.
tesekkurler abi
bize borçlusun bu hitleribence ilk 5 de olursun beni kesin geçersin ben bu hafta pek konu açmadım
bence ilk 5 de olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?