Türkiye - Almanya | EuroBasket 2025 | Final Maçı

Yok ben heyecandan izleyemiyorum. Kanal değiştirdim. Baktığımda puan kaybediyoruz kapadığımda öne geçiyoruz :/

Farkı daha da açalım amin. 😍❤️

Çok üzüldüm. Resmen bizdeydi çünkü sonradan açılmıştik.

Çok umudum yoktu, bir türlü istenilen fark açamadılar.
Geçmiş olsun. Kazanabileceğimiz bir maçtı.
Final heyecanı yaşattıkları için tebrikler.

Reactions: 12.Adam
Bu harika turnuva için teşekkürler beyler. Şimdi üzülüyoruz ama yarın kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu kadro mutlaka bir şampiyonluk kazanacak.

3lük yüzdemiz kötü. yedeklerden yeterli sayı gelmedi. ribaund ve asiste geride kaldık.

3'lük bir türlü gelmedi bizden. Onlar onda çok iyiydi. Ama olsun elbet bir gün KAZANACAĞIZ. Çok iyiyiz.

Çok umudum yoktu, bir türlü istenilen fark açamadılar.
Geçmiş olsun. Kazanabileceğimiz bir maçtı.
Final heyecanı yaşattıkları için tebrikler.
En baştan beri böyle mi düşünüyordun ? Maçın sonlarına doğru mu umudunu yitirdin ?
3'lük bir türlü gelmedi bizden. Onlar onda çok iyiydi. Ama olsun elbet bir gün KAZANACAĞIZ. Çok iyiyiz.
Dış atışa bel bağlanmaz.

Reactions: cokiyitvci
En başından. Ara sıra 6 puan öne geçince insan bi umutlanıyor ama çok kolay geriye düştüğümüz için izlemeyi bıraktım.
Evet farkı tam açamadık ki bir türlü. Tam açtık ONLAR YAKIŞTI SAYIYA VE YENDİLER.

Reactions: Dosi
Ergin ataman sağ olsun kriz anlarında sahaya bıraktı, insan bir hücüm seti çizemez mi ya.
Maç sonu açıklamasını dinledin mi veya anladın mı bilmiyorum ama yaptığı şeyi Alperen'in bozduğunu anlaşılıyor. Hücumu Cedi üzerine çizip Alperen'in inisiyatif aldığını ima etti. Bu saatten sonra olmuşa bir çare yok da sizin gibilerin yüzünü güldürdü ya ben en çok ona sinir oluyorum.

Ergin Ataman, Alperen Şengün’ün bitime 10 saniye kala kullandığı üçlük hakkında şunları söyledi:

“Oyuncuların tercihleri hakkında konuşmayı sevmiyorum. Maç bitti, Alperen şutu kullandı. Dolayısıyla diyecek bir şeyim yok.”

Baskette Acele olmaz Acele olursan Yenilirsin önemli olan Sabır Baskette ben 20-0 Yeniktim 50-20 kazandım @12.Adam

Burada dediğimi desteklemiş işte.