Türkiye - İtalya | Euro 2020 A Grubu - 1. Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Onlar oynuyor biz izliyoruz, resmen tek kale oynuyorlar ve zorla penaltı yaptıracaklar bu gidişle. Penaltı olmasa yan toptan yine güme gidilir..

Defans futbolu bu değildir. Ne doğru düzgün defans ne de kontra futbolu var. Zaten bir maçta bir takımın en iyi oyuncusu kalecisiyse o takım için çanlar çalıyor demektir... Şu maçta 1 gol atamazsak ben ona yanarım...

İtalyanlar fena takım olmuş. Genetik olarak zaten defansları taş gibi, üzerine etkili bir hücum futbolu yerleştirmişler gibi...

Yalnız beyaz formalı İtalya olur mu İtalya dediğin mavidir.
İlk açınca hangileri bizimkiler dedim en başını izleyemedim diye
sahada kırmızı beyaz görseli var en azından

Reactions: 12.Adam
İlk yarı fena ezdiler.

Reactions: mesmeso
Yakın mesafe sert gelmesi nedeniyle bence vermedi çok net bir yanlış diyemeyiz. Bu arada sonuç öyle bitmez ama Bayern Münih Beşiktaş maçının ilk yarısı gibi geçti ilk yarı
------

İtalya’nın net penaltısını vermediler. Hakem bizden yana şaka maka.. Şu pozisyonda Türkiye’de penaltı vermeyecek hakem yok, vermese tüm hafta linç edilirdi..
O bizim ülkede olur işte

Yakın mesafe sert gelmesi nedeniyle bence vermedi çok net bir yanlış diyemeyiz. Bu arada sonuç öyle bitmez ama Bayern Münih Beşiktaş maçının ilk yarısı gibi geçti ilk yarı
2007 İngiltere’deki Liverpool - BJK maçı havası vardı İtalya = Liverpool olarak resmen ezip geçtiler ilk yarı ama yine de şans bizden yanaydı gol yemedik ve kaleci de çok formda nazar değmesin

2007 İngiltere’deki Liverpool - BJK maçı havası vardı İtalya = Liverpool olarak resmen ezip geçtiler ilk yarı ama yine de şans bizden yanaydı gol yemedik ve kaleci de çok formda nazar değmesin
İlla o maçı mı hatırlatmak gerek Bayern çok daha güncel. 😡

Rahat rahat nefes almayı özlemişim. O neydi abi nefesi tuta tuta bir hâl oldum.

Rakip hücum ve orta saha olarak bizden aşırı üstün. 70’e kadar dayanabilirsek bu maçı çözeceğiz inşallah.

İkinci yarıda Cengiz'in oyuna girmesi gerek ama onunda defansı güven vermiyor. O girerse ileride baskı olacağı için üstümüze fazla gelemezler ama bu seferde Cengiz'in arkasını koruması gerekecek.

Uğurcan harika gidiyor. Devre arası direkt satmamız lazım yoksa ikinci yarı 3 tane yiyebiliriz.

Türkiye’ye yakışmaz 0-0’a yatmak, ya gol atacağız ya da atacağız modunda gaza gelmeliyiz o kadar marş yaptı adamlar biraz o ruhla oynasak..
Şenol Güneş normalde hücumcu ama önemli maçlarda ve yaş ilerledikçe temkinli olmaya başladı. 95 yılında bu yüzden şampiyonluk kaybetti galiba ondan da olabilir
------

1 puanı mumla aramıyalımda
Yok ya defansımız sağlam fark yemeyiz

İlk yarı sağlam ezdiler gerçekten ama çok net pozisyonlar da bulamadılar. En iyi pozisyonları Chiellini'nin kafasıydı işte. Uğurcan da çok iyi çıkardı o pozisyonu.

İkinci yarı savunmayı tehlikeye atmadan biraz daha öne gidebilmemiz lazım artık, aşırı geri yaslanıyoruz çünkü.

Ah be senden gelmeseydi be Merih en çok üzülecek adam

Üzülme be Merih, birazdan duran toptan kafayı vurur, sevindirirsin bizi.