Türker İnanoğlu (Erler Film) Dizileri Bırakıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Artık dizileri bırakıyorum

- Emeklilik düşünmüyor musunuz hiç?

- Düşünüyorum ama tam olmayı düşünmüyorum. Ama dizileri bırakacağım. Diziler beni çok yoruyor. 90 dakika bir dizi! Bir film de 90 dakika. Yani hafta 3 dizi 3 film yapmak demek. Bu yoruyor beni. Dizi işinden çekiliyorum. Film yapacağım.

Aga bu ilker değil türker

ilker turkerin oglu

Bende önceden karıştırıyodum

Dizi sektörü adına büyük kayıp

Çiçek Taksi, Arka Sokaklar ve atv ekranlarında bu sezon gösterilmeye başlanacak olan Alev Alev dizilerinin yapımcısı Türker İnanoğlu, dizi sektöründen ayrılacağını açıkladı.

Erler Film'in sahibi Türker İnanoğlu, 'Dizileri bırakacağım. Diziler beni çok yoruyor. 90 dakika bir dizi! Bir film de 90 dakika. Yani hafta 3 dizi 3 film yapmak demek. Bu yoruyor beni. Dizi işinden çekiliyorum. Film yapacağım' dedi.

REYTİNG REKORTMENİ

Yabancı Damat'tan Akasya Durağı'na, Arka Sokaklar'dan Cennet Mahallesi'ne bir çok başarılı dizinin yapımcısı olan İnanoğlu, Türk sinemasına da yüzlerce film kazandırdı. İkinci Bahar dizisiyle reyting rekorları kıran ünlü yapımcı, dizi sektöründeki çalışma koşullarından duyduğu rahatsızlıktan dolayı ayrılık kararı aldı.

yaw kontrol etmeden niye konu açıyorsun. bu da açılmışti
))

agb de ve sbt de erler filmin dizileri hep ne hıkmetse yukardaydı. tns de düştü eee türker beyede yol gözüktü doğal olarak

bırakması iyi olmuş gençlere yer açsın bence sinemayıda bırakmalı emekliliğin tadını çıkarsın ..

Zamanında iyi işler de yaptı ama son yıllarda hep kendini tekrar eden ve en kalitesiz olarak gözüken dizilerin yapımcılığını yapıyordu. Bırakması doğru karar.

Türk dizi sektörü bu olayın ardından gelişme göstermeye başlar.

erler filmin gurbet kadini dizisi cok basariliydi bence