'Türkan' TV'de İlk Kez Star'da!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Türkan' TV'de İlk Kez Star'da!

Turkan-2011_0.jpg

2011'de vizyona giren Türkan, TV'de ilk kez Star ekranlarında.

Başrollerini Rüçhan Çalışkur, Ragıp Savaş, Tardu Flordun, İsmail Hacıoğlu, Selin Demiratar, Altan Erkekli, Binnur Kaya ve Şevket Çoruh gibi isimlerin paylaştığı yapım, 2009'da kaybettiğimiz ünlü doktor Türkan Saylan'ın hastalığını ve son günlerini konu alıyor. Yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği film, 2010'da Kanal D'de yayınlanan ve erken final yapan aynı adlı dizinin devamı niteliğini taşıyor.

Türkan, TV'de ilk kez bu akşam 23.15'te Star'da!
Orijinal formatta oku

Kanal D'deki Türkan dizisi çok güzeldi konuda erken final yazmış ama 26 bölüm sürdü. Rahmetli Türkan Saylan'ın hayatını çok güzel işlediler, dizi bitince çok üzülmüştüm.

Filmini sanırım izlemiştim bir ara tekrar izlerim. :)

Kanal D'deki Türkan dizisi çok güzeldi konuda erken final yazmış ama 26 bölüm sürdü. Rahmetli Türkan Saylan'ın hayatını çok güzel işlediler, dizi bitince çok üzülmüştüm.

Filmini sanırım izlemiştim bir ara tekrar izlerim. :)
Daha önce yorumları okumuştum, Kanal D sürekli gününü saatini değiştirip finale zorlamış. Nisan'da bittiği için de erken final oluyor. :D

@mrt-06 bunun bile filmi bile çıktı madem kanal d nin dizisine meraklılar neden sihirli annemi bitirdiler söylüyim bence dinden bitirdiler ve hristiyan kültürüyle olmasına kızdılar osmanlı kültürü istiyordu