Türk Televizyon Tarihinin En Büyük Dizisi Geliyor: "Ateş Altında Aşk"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Birçok başarılı dizi ve filmlere yönetmenlik yapmış olan yönetmen Kudret Sabancı yeni dizi projesi hakkında konuştu.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığı dizinin adı "Ateş Altında Aşk" olacak. Dizi çok büyük bir aşk hikayesi olacak. 1912'de Selanik'te başlayıp 1922'de İzmir'de hikaye sona erecek. İlk sezonu Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküşüne, ikinci sezonu Cumhuriyet’in kuruluşuna denk geliyor.

Kudret Sabancı hazırladığı yeni dizisi hakkında ise Türk televizyon tarihinin en büyük dizisi olacağını açıkladı.

Bekliyoruz.
My'yi geçmesi lazım, o zaman.

bende bir hışımla girdim ne oluyoz diye....dönem dizisi çıktı.. böyle iddalı olunca başlık acaba türk usulü 100 milyon dolar bütçeli star wors tarzı bir yapımmı izlecez dedim...yönetmen bu kadar iddalı konuşcak kadar nasıl emin olabilmiş hayret....:aynen:

2014'e kalir bu dizi

kanalının iyi seçilmesi gerekiyor.

Dönem dizilerinden bıktı izleyiciler. Çünkü reyting uğruna tarihin geciktiğini gördü izleyiciler. Yönetmen iyiymiş ama hayırlısı diyelim.

Çok iddialı konuşmuş.

Beklemek lazım Kudret Sabancı zamanında çok önemli işlere imza attı gerçekten. Bir bildiği olabilir bu kadar iddialı konuştuğuna göre.

o kadar kolaymış demek

my bitmesen onu geçebilecek dönem dizisi zor bulunur

Oyuncuları da çok merak ediyorum

kesinlikle tutar kaliteli bir dizi olacaktır eminim aliyeden biliyorum
)

Tutmaz destere
pek başarılı olacağını sanmam