Türk Malı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel dizi ama bazen kendini tekrarlıyor

İzlenebilir bir dizi ancak Geniş Aile'nin espri kalitesinden çok uzak.
Oyunculuklar kurtarıyor diziyi.

Dün akşamki bölümü şu ana kadarki en iyi bölümüydü bence. Gerçi tamamını izlemedim ama izlediğim bölümleri son derece keyifliydi

Bu arada dizi reytinglerde Ezel'i geçmiş.

Geçmemi ya süperdi bu hafta süper yerlere yattım gülerken

Dizi dünkü bölümüyle hem Ezel, hem Arka Sokaklar'a büyük fark atarak hem total hem AB'de 1.olmuştur.
Tebrik ederiz...

Başroldeki adamın cünüplük takıntısı olan dizidir.

Mükemmel dizi
Tekrar tekrar izlerim yere yatırıyor izlettirirken

Her bölümünde birine inme iner öbürü abuk subuk laf söyler durur şeklinde süregiden dizi.benim hayatım bile bu kadar rutin değil...

5-10 yeni karakter katmaları lazım bu diziye. Yada süresini kısaltsınlar 45 dakika yapsınlar.
Çünkü gerçekten çok sıkıcı oluyor hep aynı şeyler. Ana karakterler çok başarılı ama böyle giderse birkaç hafta sonra reytingler düşüşe geçeblir.

Gene izlerim gene izlerim.Sit-com olduğu için karakter azlığı yaşanıyor.Yeni karakterler ortalığı yıksında gelsin

Şu Erman'ın iş yerindekiler çok gereksiz, son derece itici, hiç komik değil.
Bence onları sepetleyip yenilerini işe alsınlar

Yeni sezon ilk bölümü itibaryle dibe vurmuş dizidir.

Büyük hevesle izlemeye başladım yeni bölümü. Ancak tam bir hayal kırıklığı.

Abuk bir rüya ile başladı. Sıkıcı diyaloglar ile devam ediyor. Yaprak Dökümü falan izlesem bu kadar sıkılmaz, daha çok gülerdim heralde.

Neyse Melek Baykal ve Özkan Uğur'u beklemeye devam.

(bakınız ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim)

İlk bölüm gerçekten kötüydü.İleriki bölümleri zevkle bekleyip ustaların sahneye çıkmasını bekliyorum

Geçen haftaya göre birazcık toparlamış gözükse de hala çok vasat ve bir komedi için aşırı uzun.
Bu dizi, bu şekilde usta oyunculara rağmen uzun sürmez. Ezel, Behzat Ç, Arka Sokaklar üçlüsü karşısında geriye düşecektir birkaç hafta içinde...