Türk Malı Bitiyor !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,083
Reaksiyon puanı
49,735
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Geçtiğimiz sezonun flaş dizilerinden Türk Malı, yayına başlar başlamaz Arka Sokaklar, Ezel gibi birbirinden iddialı dizileri geride bırakıp birinciliği elde etmişti. Fakat, dizi ikinci sezonunda aynı başarıyı elde edemedi. Gittikçe düşen reytingleri sonucu kanal, dizinin gün ve saatini de değiştirmek zorunda kaldı. Durum böyle olunca dizi geçtiğimiz hafta 30.sıralara kadar düştü.


Reytinglerin kötü gidişatına Binnur Kaya'nın diziden ayrılması da eklenince dizinin sonu kaçınılmaz oldu. Dizi yılbaşı gecesi yayınlanacak "Yılbaşı Özel" bölümü ile ekranlara veda edecek.

Bu, Show TV'nin bu sezonki ilk kaldırılan dizisi değil ! Daha önce de Deli Saraylı, Lale Devri ve son olarak Güneydoğudan Öyküler "Önce Vatan" yayından kaldırılmıştı. (Lale Devri Show TV tarafından kaldırılınca yapımcı FOX ile anlaştı.)

Türk Malı ve Önce Vatan'ın da bitmesiyle Show TV'de sadece iki dizi kalacak. Bunlar; Karadağlar ve Doktorlar. Çok kötü reytingler alan Doktorlar da her an kaldırılabilir. Karadağlar ise şimdilik reyting sıkıntısı çekmiyor.

5 Ocak'ta Şüphe ve Çocuklar Duymasın'ın karşısında ekrana gelecek iddialı dizi Muhteşem Yüzyıl'ın ne yapacağı merak konusu.