Yeme-İçme Türk Kahvesi

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,717
Puanı
280
Sade, orta ve şekerli olmak üzere üç çeşidi vardır. En iyi arkadaşı tercihe göre çikolata veya sigaradır (not: sigara zararlıdır).

Mideme dokunduğu için türk kahvesi hiç içemem ben ayrıca nescafe de içemem en çok içtiğim çaydır benim

Uzun zamandır niyetlenip ama bir türlü içmek nasip olmayan içecek

Bi de lise zamanında Türk olmayan en iyi arkadaşım sayesinde bir dönem içmeye alıştığım içecek

------

Son aylarda da @Tolstoyevski sayesinde içtiğim içecek (o domates kafayı çek
)

Yarın iftardan sonrası için de sözün var, itiraz dinlemem nasılsa sahura kadar uyku açar iyi gelir

Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben hayatımda bundan daha kötü çok az içecek gördüm. İnanılmaz derecede çok kötü bir tadı var. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Sanırım bunu sahiplenmeye çalışan Yunanlılar var, biz bu şeyi neden bu insanlara itelemiyoruz anlayamıyorum.

Sevgilimi ikna edip bu içeceğin eve girmemesini sağlayacağım gelecekte. Bunu yapmalıyım.

Hayatımda sadece 95 kilodan 70 kiloya inerken deli gibi filtre kahve içerdim her gün

Onun dışında çok tek tük içerim. Aşırı abartı bir içecek

Reactions: Maskeli Fedai
Kötü anılarımın olduğu ve severek içemediğim kahve türü.

+1

İş yerinde hep saat 10 molasında içtiğim içecektir. Ayrıca çikolata ile birlikte gerçekten güzel gidiyor. Küçük fincan boyutunda içilmesi daha makuldur. Büyük fincan boyutunda tadı bir süre bozuluyor sanki, az olanı makuldür.