Türk Filmlerinde Neden Ezan Sesi Yok?

Polyanna ~

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9
Puanı
149

Yılmaz Erdoğan'ın, "Türk filmlerinde neden ezan sesi yok?" açıklamasına sanat dünyasından da tepki yağmaya başladı!

TV8'de yayınlanan 'Böyle Bir Şey Var mı' programına konuk olan oyuncu Mehmet Esen, Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'ezan' çıkışıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı tiyatrocu, Erdoğan'ı popülistlikle suçlayarak, "Yılmaz'ın yaptığına bir dönem manevrası olarak bakıyorum. Yaptığı açıklama çok talihsiz. Sanatçının altyapısı yoksa sistemle barışıyor. Hrant Dink 'in arkadaşıyken birden Muammer Güler'in Celalettin Cerrah'ın arkadaşı oldu. Belli ki bir korkuya kapılmış. Artık ne yaşıyorsa. Ağar'la arkadaş olabiliyor. Ben onların elini bile sıkmam. Yılmaz Kürt halkının yüzkarası haline gelmiştir" dedi.

sende ezanla kafayı bozdun bu kaçıncı ezanlı konu
)

türk filmlerinde 1960 dan beri filmlerde ezan var ne anlatıyorsun anlamadım
)

Kürtlerin yüz karası ne ya böyle konu mu our... Ben de böyle düşünüyorum biraz daha arttırılması lazım Türklerin yüz karasi miyim yani polyanna resmi değiştir

ezan var olmalı da

Kurtlar vadisinde hep var ilk bölümden beri en çok kurtlar vadisi ilgi göstermiştir bu konuya.
Zaten hangi dizinin başrol karakteri namaz kıldı ki şuana kadar polat hariç ?

Kurtlar vadisinde hep var ilk bölümden beri en çok kurtlar vadisi ilgi göstermiştir bu konuya.

en çok vadide oldu ezan vadi bu konulara büyük önem gösterir aga polat hariç derken anlamadım

en çok vadide oldu ezan vadi bu konulara büyük önem gösterir aga polat hariç derken anlamadım

harbiden bu lafı anlamadınmı?? yoksa espri olsun diyemi yazdın
)

Dizilerde sosyal yaşama önem verilmiyor sadece konu ve karakterler önemli adam hakLı

harbiden bu lafı anlamadınmı?? yoksa espri olsun diyemi yazdın
)

yav ben adam akıllı okumamışım yorumu rezil duruma düştüm ne deseniz haklısınız

ben o cümleden ne anladım biliyon mu vadide çoğu karakter namaz kılıyo polat hariç
böyle sandım şaşırdım polat sık sık camiye gider normalde