Türk Dizilerinin En Yüksek İzleyici Sayıları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,800
Puanı
1,061
Türk dizilerinin yayınlandığı ülkeler içerisinde en kalabalığı dolayısıyla en çok izleyiciye ulaştığı ülke olan Pakistan'da her şey Aşk-ı Memnu ile başlamıştı.Dizi final bölümüyle 11.79 reyting alarak 21.45 milyon izleyiciye ulaşmıştı.(O zaman için bu bir rekordu)

Aşk-ı Memnu'dan sonra, Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Muhteşem Yüzyıl çıtayı daha yukarıya taşıdı.Öyle ki iki dizinin de Aşk-ı Memnu finalinden daha iyi reyting alan bölümleri var.

Karaçi'de yayın yapan bir gazeteye göre en popüler Türk oyuncular ise şöyle:

1. Beren Saat
  2. Meryem Uzerli
  3. Hazal Kaya
  4. Selma Ergeç
  5. Okan Yalabık
  6. Halit Ergenç
  7. Filiz Ahmet
Gelelim dizilerin reytinglerine reytinglerine ulaşabildiğimiz MuhteşemYüzyıl,Adını Feriha Koydum ve Karadayı gibi diziler çok değişik sonuçlar ortaya çıkarıyor; bu diziler aldıkları en düşük reytinglerin kat kat fazlasını reyting alabilmiş.İffet ve Kuzey Güney gibi dizilerin reytingleri ise daha sabit.Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum Türkiye'deki izleyici sayılarını bu ülkede katlamışlar.İşte dizilerin en yüksek izleyici sayıları;

Muhteşem Yüzyıl; 26.9 milyon izleyici (bu rakamın 4.5 milyona düştüğü zamanlar olmuş.)
Adını Feriha Koydum: 22.5 milyon izleyici (bu rakamın 3 milyona kadar düştüğü zamanlar olmuş.)
Karadayı: 11 milyon izleyici (bu rakamın 0.95 milyona düşmüşlüğü var.)
Kuzey Güney: 6.5 milyon izleyici (bu rakamın 1.1 milyona düşmüşlüğü var.)
İffet: 5.9 milyon izleyici (bu rakamnın 3.5 milyona düştüğü zamanlar olmuş.)
A.Ş.K: 4 milyon izleyici

NOT: Rakamların bu kadar farklı olma nedeni dizilerin aralıksız haftada 4-5 gün yayınlanmaları.Yazın diziler dip yapmış kışın yaz reytinginin 5 katına çıkmışlar.(AFK ve MY için)Diğer diziler ise ilk aylarında yüksek reyting alıp sonra çakılmışlar.

@destere @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @*YıldırıM* @gözlemci @ozgur2113 @Ahmad @xBUGRAx @denizz19 @dizi kolik @ABAY_06 @sürgünüm @yatutarsa @KayıpSehir @eros

Son düzenleme:
1 reytingi kaç milyon olarak ele alıyoruz??? Şu an 3'e çıkmış reytingi:X

İşte bunların hepsi müritliğin başlagıçlığı:A
1.86 ile çarp :X ayrıca bende en son 0.8 gözküyor:A 3 reyting başlardaki bölümlere aittir.a

hey maşallah :D , MY kaç acaba ? :D

benimde aklım ermedi :)
en son huricihan beyazıtın sarayına gitmiş :D 110lu bölümlerdeler:X

Bir hafta dizi izleyip diğer hafta çatışamaya mı gidiyorlar napıyorlar aklım ermedi benim. Hiçbir ülkede bu kadar değişiklik olmaz. :)
olabilir panpa türkiyede öbgz 27 reyting de aldı 8 de :X vadi 20 lerde dolaştı 8-10 da aldı

1.86 ile çarp :X ayrıca bende en son 0.8 gözküyor:A 3 reyting başlardaki bölümlere aittir.a

en son huricihan beyazıtın sarayına gitmiş :D 110lu bölümlerdeler:X

olabilir panpa türkiyede öbgz 27 reyting de aldı 8 de :X vadi 20 lerde dolaştı 8-10 da aldı
Ayyy gene başlamıcam olaya :T:

Onlar o rakamı aldı da böyle ucurumlar yapmadılar:X Yavaş yavaş yapmişlar:X Sen ne yazmişssin? Bir hafta öyle br hafta böyle:A

@Forumdash ne düünüyorsun konuile ilgili ? :D
Yatıp uyumayı :X Konu hitsizlikten ölsün akşama kadar:F

Onlar o rakamı aldı da böyle ucurumlar yapmadılar:X Yavaş yavaş yapmişlar:X Sen ne yazmişssin? Bir hafta öyle br hafta böyle:A
bir hafta öyle bir hafta böyle değil mesela karadayı 11 milyonu ocak ayında almış şubatta çökmüş en fazla 1.6 reyting almış şubat ve sonraısnda:X

Adını Feriha Koydum. :oley:

Tebrik ederim tüm dizilerimizi ama en çok Adını Feriha Koydum. 🙄

Yatıp uyumayı :X Konu hitsizlikten ölsün akşama kadar:F
benimde uykum geldi :D
@xemrexxx sen normalde sabaha kadar kalmazdın , bugün pazar olduğu için mi kaldın ? :)

benimde uykum geldi :D
@xemrexxx sen normalde sabaha kadar kalmazdın , bugün pazar olduğu için mi kaldın ? :)
çok uyumuştum dün :F gitmeden ekleyeyim my-afk yazın da yayınlanmışlar yazları ikisi de dökülmüş 2 reytinglere kadar düşmüşler kışın coşmuşlar:X

Haftalığa ne zaman dönmüştü dizi :X
haftalık değil dizi haftalık ortalamaları yayınlanmış :X ayrıca bu ka farkın olma nedeni dizilerin aralıksız yayınlanması my-afk yazın 2-6 arası reyting almış genelde kışın my 14 afk 12 küsür reytinge ka çıkmış :X