Türk dizilerinin ilgiyle izlendiği Pakistan'da izleyiciler dizilere ödül verdiler.Yüksek reytinglerine rağmen ödüllendirilemeyen diziler ödül vermeye karar verne izleyiciler 34 farklı kategoride sembolik şekilde ;oylama ve oluşturulan jüri ile ayrı ayrı ödül verdiler.Ödüllere kadın oyuncularda Beren Saat ve Meryem Uzerli; erkek oyuncularda Engin Akyürek ve Kıvanç Tatlıtuğ damga vurdular.
Halk oylamasında en çok ödüllendirilen dizi 12 ödül ile Aşk-ı Memnu oldu.İkinci sırada 9 ödülle Muhteşem Yüzyıl; 3.sırada 8 ödülle Fatmagül'ün Suçu Ne? yer aldı.
Jüri oylamasında ise en çok ödül 12 ödülle Muhteşem Yüzyıl'a gitti.9 ödülle Aşk-ı Memnu ikinci oldu.Altışar ödüller Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Adına Feriha Koydum 3.oldular.
Toplam ödül sayısına göre diziler;
Aşk-ı Memnu:21 ödül
Muhteşem Yüzyıl: 21 ödül
Fatmagül'ün Suçu Ne?: 14 ödül
Adını Feriha Koydum: 12 ödül
Menekşe ile Halil: 7 ödül
Kuzey Güney: 6 ödül
Bir Bulut Olsam: 5 ödül
Karadayı: 4 ödül
Karagül: 3 ödül
Ezel: 2 ödül
Asi :2 ödül
Elveda Derken: 1 ödül
Gümüş: 1 ödül
@destere @mrt-06 @yatutarsa @dizi kolik @yatutarsa @Bully @Çiğdem- @denizz19 @xBUGRAx @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @*YıldırıM* @HachiKo @gözlemci
Halk oylamasında en çok ödüllendirilen dizi 12 ödül ile Aşk-ı Memnu oldu.İkinci sırada 9 ödülle Muhteşem Yüzyıl; 3.sırada 8 ödülle Fatmagül'ün Suçu Ne? yer aldı.
Jüri oylamasında ise en çok ödül 12 ödülle Muhteşem Yüzyıl'a gitti.9 ödülle Aşk-ı Memnu ikinci oldu.Altışar ödüller Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Adına Feriha Koydum 3.oldular.
Toplam ödül sayısına göre diziler;
Aşk-ı Memnu:21 ödül
Muhteşem Yüzyıl: 21 ödül
Fatmagül'ün Suçu Ne?: 14 ödül
Adını Feriha Koydum: 12 ödül
Menekşe ile Halil: 7 ödül
Kuzey Güney: 6 ödül
Bir Bulut Olsam: 5 ödül
Karadayı: 4 ödül
Karagül: 3 ödül
Ezel: 2 ödül
Asi :2 ödül
Elveda Derken: 1 ödül
Gümüş: 1 ödül
@destere @mrt-06 @yatutarsa @dizi kolik @yatutarsa @Bully @Çiğdem- @denizz19 @xBUGRAx @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @*YıldırıM* @HachiKo @gözlemci