Türk Dizilerinde Bir İlk

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685
[h=6][/h][h=6]Türk Dizilerinde Bir İlk!
Cuma geceleri, Star TV ekranlarına gelen ve Galip Tekin'in öykülerinden uyarlanan, Acayip Hikayeler her hafta farklı oyunculara yer vermeye devam ediyor…
Bu hafta Levent Üzümcü ve Yeşim Büber'in rol aldığı Öldür Beni adlı bölüm Türk dizilerinde ve filmlerde bir ilke imza attı.

Ön hazırlığı tam 3 hafta süren Protez ve plastik makyaj tekniği uygulandı. Bir gün boyunca Yeşim Büber'e özel kalıp alındıktan sonra hareket eden mekanizma hazırlandı. Hollywood filmlerinde gördüğümüz malzemelerden kullanan ekip, ürkütücü bir iş çıkardı...[/h]

Acayip Hikayeleri kötülediğime bakmayın. İlk bölümleri güzledi aslında. Sonradan bozdu. Bu bölümü merak ettim bakalım umarım güzeldir.:)

Yesim Büber çok basarili bir aktrist. Izleyebilirim belki

aslında bu haftaki bölümün yükselmesi beyaz showa bağlı kim gelecek eğer reyting getirecek birisi gelirse çok yükselmez ama reyting getirmeyecek tipte kişiler gelirse süpriz yapabilir :)

diziyi kötülemiyorum gerçeği söylüyorum çok bozdu 4.Bölüm en kötsüydü biraz daha acayiplik getirelim derken saçmalık getirmişler saçma hikayeler olmuş o bölüm ilk bölümler çok iyiydi :)

bence stv dizileri Daha mantıklı. :)))))) yada gerçek kesit vardı flashta o diziler bile Daha iyi bu diziden :))))))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy