Türk Dizileri Yayından Kalkacak Ama..

shakeproductions

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
107
Makedonya hükümeti Türk dizilerini yayınadan kaldırmaya karar verdi!Diziler 2015in başına kadar tamamen yayından kaldırılacak.Hükümet öncelikle 2013 yılının başında prime-timeda Türk dizilerini azaltacak,yayınlanan dizilerinin %50'si Hırvat,Sırp veya başka bir yugoslav ülkesi dizisi olması zorunlu hale gelecek.2013'ün 2. yarısında bu %75'e çıkartılacak Daha sonra dizi sayılarını azaltacak ve sonunda Türk dizileri 2015'te tamamen (yasak ile) yayından kalkmış olacak.Tartışılan yasa primi-timeda sadece Hırvat Makedon ve Sırp dizilerinin yayınlanmasını ön görüyor.

KAYNAK(lar):
PRIMI TIME MAKEDONIJA
DNEVNIK MAKEDONIJA
NOVA MAKEDONIJA
VECER

azerbeycandan sonra mekadonya nerde dost bildigimiz ulkeler varsa bize kazik atiyor. yasakla cozum mu olur youtube var millet alt yazi doseyip yayinlar bunda ne var. bide tum.yabanci diziler kalksa neyse de garip bir tutum :))))

Haberde sadece Türk dizilerimi deniyor yoksa yabancımı ? ABD dizileri daha çok yayınlanıyordur kendileri çok dizi çekmıyorsa.Son 2 senedir populerdir.Neden batiyor turk dizileri anlam veremiyorum 😕

Bence Türk dizilerden baska daha güzel diziler bulamazlar.

Kardeşlik dostluk bunlar hep sözde, faso fiso...

Söze gelince canım cicim icraata gelince bir şey yok(!) :D

azerbeycandan sonra mekadonya nerde dost bildigimiz ulkeler varsa bize kazik atiyor. yasakla cozum mu olur youtube var millet alt yazi doseyip yayinlar bunda ne var. bide tum.yabanci diziler kalksa neyse de garip bir tutum :))))

Makedonlar Türkleri dost bellemiyorki.Sen Bosnayla karıştırdın sanırım.Osmanlıdan ayrılınca oradaki Türkleri işkenceyle kim öldürdü sanıyorsun.. Hatta tam tersi nefret bile var Türklere..
Bu arada yasa sadece Türk dizilerini kapsıyor.ABD Brezilya falan değil.2015'de prime-timeda sadece yugoslav ülkelerin dizileri yayınlanacak.Öğlende Amerikan veya Brezilya (Türk dışında)
Makedonyanın başında Osmanlıya karşı savaşmış askerlerin kurduğu bir parti var.Yugoslav ırkçısı+Ortodoks Dincisi bir parti.O yüzden böyle şeyleri ben doğal buluyorum :)

Son düzenleme:
Makedonlar Türkleri dost bellemiyorki.Sen Bosnayla karıştırdın sanırım.Osmanlıdan ayrılınca oradaki Türkleri işkenceyle kim öldürdü sanıyorsun.. Hatta tam tersi nefret bile var Türklere..
Bu arada yasa sadece Türk dizilerini kapsıyor.ABD Brezilya falan değil.2015'de prime-timeda sadece yugoslav ülkelerin dizileri yayınlanacak.Öğlende Amerikan veya Brezilya (Türk dışında)
Makedonyanın başında Osmanlıya karşı savaşmış askerlerin kurduğu bir parti var.Yugoslav ırkçısı+Ortodoks Dincisi bir parti.O yüzden böyle şeyleri ben doğal buluyorum :)

şimdi mekodan hükümetine bizimkiler çok yakın davranıyordu ondan dedim ki orda hala türk nufusu var..

- - - Ekleme - - -

bakalım haluk bu kez kaç gün dayanacak banlanmadan :)))))))

şimdi mekodan hükümetine bizimkiler çok yakın davranıyordu ondan dedim ki orda hala türk nufusu var..

- - - Ekleme - - -

bakalım haluk bu kez kaç gün dayanacak banlanmadan :)))))))

Evet %2 falan türk var ama bu rakam çok az diğer tüm avrupa ülkelerinde daha çok Türk var.Hem %15 olsa ne değişirki sonuçta ülke Makedonya yani Makedonların.Makedonyaya Türkiyeyenin yakın davranma sebebi şu ; ikiside yunanistandan haz etmiyor.Ancak Türkiye şunu hesaba katmıyorki Yunanistan ve Makedonya aynı dine mensup ve avrupadada baya bir dincilik var.Aralarındaki meseleyi çözdükleri an Türkiye'nin bu yakınlığı boşa olmuş olacak

Son düzenleme:
makedonların bizi çok sevdiği yalanına kanmış arkadaşlar bu yüzden isyandalar ama makedonların bize kıl olduğu bir gerçek :))

Haberde 08-20 arasında makedon yapımlari öne cıkaracakmiş.Makedonyada pt kaçda başlıyor ki :X 20-08 arasinda ne yayınlayacakalar ki😕

hayır ilk pt1den kalkıcak sonra 08-22 arası kalkıcak Türk dizileri.Haber yanlış yazmış sanırım.2015'de ise tamamen yasaklanıcak

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir