Türk Dizileri Şili'yi Birbirine Kattı

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Binbir Gece dizisiyle Şili'de çok iyi bir başlangıç yapan Türk dizileri ülkede iyi sonuçlar almaya devam ediyor.Diziler iyi reytinglerinin yanı sıra ülkede gündemi de belirliyor.

Dün akşam yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'ın 56.bölümü ülkeyi salladı.Nedeni ise dizinin sevilen oyuncularından Burak Özçivit'in canlandırdığı Bali Bey karakterinin ölüm tehlikesiydi. Bali Bey için açılan 2 taga 100 binden fazla tweet gelirken, onun için idam kararı veren ve sonradan vazgeçen Şehzade Mustafa için ise tagsız 27 bin tweet geldi.

Başka bir olay da Ezel ve Kara Para Aşk dizileri arasında oldu. Kara Para Aşk'ın başlamasıyla ara veren Ezel dizisi için izleyiciler twitterda tepkisini dile getirdi ve 77 binden fazla tweet atıldı. 20-25 reyting arası alan Ezel'in yerine gelen Kara Para Aşk ise 26.3 reyting alarak günü 3.bitirdi. Dizi sosyal medyada 15.500 bin tweet aldı.Dizinin başarısını sürdürüp sürdüremeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
11212399_10206836188847092_112255294_n.jpg

@gizem ak @cookies @yatutarsa @sokak sanati @Aserat @destere

Son düzenleme:
Kara para aşk ve my inşallah daha iyi giderler :)

:A:A:A:A Emre'nin görevini mi üstlendin Çiğdem :F hayır mağdem üstlendin bari tutarlı olun burada twitter'la twit sayıları ile dalga geçersiniz ama haberde twit sayısı ile Muhteşem Yüzyıl'ın Şili'yi salladığını söylersiniz reytinglerde 10.olmuş dizi nasıl sallamış anlamadım (sizin mantığınıza göre) :A

Kara Para Aşk ilk bölümü ile çok iyi bir başlangıç yapmış ilk bölümü uzun sürmesine rağmen(yabancılar uzun dizi izlemeye alışık değil) 2.olmuş çokta güzel yorumlar vardı daha da yükseleceğini düşünüyorum :)

:A:A:A:A Emre'nin görevini mi üstlendin Çiğdem :F hayır mağdem üstlendin bari tutarlı olun burada twitter'la twit sayıları ile dalga geçersiniz ama haberde twit sayısı ile Muhteşem Yüzyıl'ın Şili'yi salladığını söylersiniz reytinglerde 10.olmuş dizi nasıl sallamış anlamadım (sizin mantığınıza göre) :A

Kara Para Aşk ilk bölümü ile çok iyi bir başlangıç yapmış ilk bölümü uzun sürmesine rağmen(yabancılar uzun dizi izlemeye alışık değil) 2.olmuş çokta güzel yorumlar vardı daha da yükseleceğini düşünüyorum :)
o benim yorumumdur bu haber yani burda açılan konuları bizler yazmıyoruzki matbamızdan
çıkmış haberleri kopyaya girmeden düzenleyip sunuyoruz bu haberin içeriğinde yazanlar beni hiç bağlamaz iyi yada kötü yazsın sonucta ben yazmadım bunları bizlerde gördüğümüzü koyuyoruz buraya kendimizden birşey katmıyoruzki açtığın haberlere zaten kendinden birşey katamazsın aa sonra yorum kısmına düşünceni belirtirsin o ayrı birşey 🙂🙂🙂

Sana bişey demek için atmadım :X şu an misafir modunda olan elemana attım
emoji23.png
emoji23.png
Ben konuyu bile okumadım. Başlıkta Şili ve Türk dizileri yazınca reytingleri paylaştım. :X
ben konuda reytingleri detaylı anlattım yani bazıları gibi kendi başıma birşeyler katıp olmayan ödül konuları açmıyorum kesinlik olmayan hiçbir konu açmadım 1 yıldır burdayım çünkü haberlere kendinden birşey katamazsın ama bunun bilincinde olmayan arkadaşları yönetim hala çaylak yapıp elinden konu açma yetkisini almıyor ben çok şükür konu açma kurallarını biliyorum 🙂🙂🙂

Şimdi konuyu okudum. xemrexxx Kara Para Aşk'ın ilk bölümünün başarısı gölgeleyecek aklı sıra. :)
Tarafsızlığınıza hayranım @Forumdash @sürgünüm reytingler için teşekkürler. :X
reyting tablosunda olanı ben konuda zaten belirttim süper mod editor olucaksınız benim doğru haberimde şey yapmayın lütfen ben karışık hertürlü konuyu açıyorum girin bakın editör olmaya çalısan birine yardımcı olmak yakısır tarafsızlık konusunda en son laf edilicek kişiyim ben kurtlar vadisi polata her hafta eleştiriyorum diye vadicilerle düşman olduk bu forumda fancılık yapmayan tek kişi benim haberimde tabloda yazanları bildiriyor güzel başarılı bir haber başkalarını katarak bundan sonra haberlerimi lekemeleyin bunu normal üyeler yapsa tamam ama sizler haberde yanlıslık olmadı sürece beni yok sayan şeyler konularıma yazmayın editör olmaya çalısan birine yardımcı olunur aa konuda bir hata olur ozaman tamam ama lütfen beni incitmeden dikkatli olun

3 olmus) bakalim 1 cilige otuacakmi Binbirgece ve FGSN gibi)

Tebrikler dizilerimize, konuda da yazıldığı gibi KPA Ezel'den daha başarılı olmuş reyting anlamında, bakalım ileri ki bölümlerinde ne yapacak. :)

reyting tablosunda olanı ben konuda zaten belirttim süper mod editor olucaksınız benim doğru haberimde şey yapmayın lütfen ben karışık hertürlü konuyu açıyorum girin bakın editör olmaya çalısan birine yardımcı olmak yakısır tarafsızlık konusunda en son laf edilicek kişiyim ben kurtlar vadisi polata her hafta eleştiriyorum diye vadicilerle düşman olduk bu forumda fancılık yapmayan tek kişi benim haberimde tabloda yazanları bildiriyor güzel başarılı bir haber başkalarını katarak bundan sonra haberlerimi lekemeleyin bunu normal üyeler yapsa tamam ama sizler haberde yanlıslık olmadı sürece beni yok sayan şeyler konularıma yazmayın editör olmaya çalısan birine yardımcı olunur aa konuda bir hata olur ozaman tamam ama lütfen beni incitmeden dikkatli olun

Sana bir şey diyen oldu mu ki niye atladın hemen? :) dostlarıma atıfta bulundum. Başkaları gibi twitterda birilerinin arkasından konuşmadım. :)

Editörlük yolunda başarılar. 😉

Sana bir şey diyen oldu mu ki niye atladın hemen? :) dostlarıma atıfta bulundum. Başkaları gibi twitterda birilerinin arkasından konuşmadım. :)

Editörlük yolunda başarılar. 😉
reyting tablosunu ben aynısını paylaştım oyüzden sankı yanlıs yazmısım gibi oyüzden üstüme aldım benim fancılıkla hiçbir alakam yok ben vadimi bile yerden yere vuruyorum vadiciler bana düşman konularımıda %100 kesin olduğuna inanmadan asla açmam ve kendimden kesinlikle birşey katmam cnm bunları bilmeniz yeterli teşekkürler🙂🙂🙂