unutmadı merak etme yrum sayısı 50lerden 32 ye düşmüştüaksiyon bol ama kalite gitti senaryoda aynı yönde hep bi değişiklik yok
gündemi takip etmesi bile yeter kalite farkı çok fazla diğer dizilerle
unutmadı merak etme yrum sayısı 50lerden 32 ye düşmüştüaksiyon bol ama kalite gitti senaryoda aynı yönde hep bi değişiklik yok
kendi dalında fazla dizi yok karşılaştıracak kendi dalında en kaliteli olabilir ama genele bakıldığında değil
3-4 yıl diyip abartma atv de tıkandı bunu inkar edemem ama tnt de harbiden çok süper bölümler izliyoruz vadi gündemi takip ettiği için hiçbir sorun olmuyo polatın vurulduktan sonraki bölümü pusu tarihinin abartmıyorum en iyi 4-5 bölümünden biridir tekrar tekrar izledim o bölümü olağanüstü 144 dü galibasahneler 10 numara gösteriş falan harika çünkü kanal diziye muhtaç-çok iyi reklam alıyor ayrıca
sorun senaryoda zorda kalındı mı polat vuruluyor-yeni bi konsey çıkıyor-abd den israilden adam geliyor yeni bi şey yok 3-4yıldır
ay sıkmadımı artık bu konu canlandırıp duruyosunuz kimse birbirnin fikrini kabul etmiyo nasıl olsa boşuna çabaya gerek yok
ay sıkmadımı artık bu konu canlandırıp duruyosunuz kimse birbirnin fikrini kabul etmiyo nasıl olsa boşuna çabaya gerek yok
3-4 yıl diyip abartma atv de tıkandı bunu inkar edemem ama tnt de harbiden çok süper bölümler izliyoruz vadi gündemi takip ettiği için hiçbir sorun olmuyo polatın vurulduktan sonraki bölümü pusu tarihinin abartmıyorum en iyi 4-5 bölümünden biridir tekrar tekrar izledim o bölümü olağanüstü 144 dü galiba
kendin de kabul ediyosun ilgi artması için polat vuruluyor
polatın vurulduğu bölümler pusu tarihinin en iyi bölümleriydi tnt bile 14-15 reytinge gelmiştik show da falan olsak rahat 18-19 olurdu.
cok acimasizca elestiriuorsunuz vadiyi.Kurtlar Vadisi Bunu Hak Etmiyor.Vadi hala en kaliteli dizilerden.ve boyle .de olacak
cok acimasizca elestiriuorsunuz vadiyi.Kurtlar Vadisi Bunu Hak Etmiyor.Vadi hala en kaliteli dizilerden.ve boyle .de olacak
Emre sanırım bu hafta en çok hit alanlarda ilk 5'te olacaksın.
Emre sanırım bu hafta en çok hit alanlarda ilk 5'te olacaksın.
S.G.A.T. yanlış hatırlamıyorsam o gün takasla tartışmanızda tam tersini söylüyordun hayırdır.. haftada bir fikirmi değiştiriyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?