Türk Ceo'lari Onları İzliyor

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,356
Puanı
1,060

[TABLE="width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ceo’lar ve Ceo Life dergisi okurları arasında yapılan ankette patronların en çok komedi dizisi ve Yalan Dünya’yı izledikleri ortaya çıktı.

Ceo’lar gülmeyi tercih ederken Uluslararası Araştırma Şirketi Ipsos KMG, 2013 Araştırma Sonuçlarına Göre Türkiye’nin Kadın Dizi Yıldızları Beren Saat ve Gülse Birsel Oldu.

Her yıl yaptığı araştırma ile Türkiye’nin nabzını tutan uluslararası araştırma şirketi Ipsos KMG, 2013’ün Beğeni ve Beklentilerini açıkladı.

Kanal D'nin merakla beklenen İntikam dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat araştırmada 1.sırada yer alırken Yalan Dünya’daki rolüyle Gülse Birsel en beğenilen üçüncü kadın dizi oyuncusu seçilirken, Kanal D’nin sevilen dizisi Yalan Dünya dizisi ise Muhteşem Yüzyı ve
Kurtlar Vadisi'den sonra en çok izlenen dizi olarak 3. sırada yer aldı.

Son düzenleme:
zeki adammış ceolar berendeki kaliteyi anlamışlar

konumuzla alakası yok belki ama merak ettim ceolar ne iş yapar ??
)

forumdasha gelsin sorum 100 pointlik sorudur
)

Ne iş yaptıkları değil kazandiklari beni ilgilendirir...Her işi yapan(miş) hatta en üst düzey kişiymiş...Sanki kendimi anlatıyorum

Son düzenleme:
Ne iş yaptıkları değil kazandiklari beni ilgilendirir...Her işi yapan(miş) hatta en üst düzey kişiymiş...Sanki kendimi anlatıyorum

anladım yani hiçbişey yapmıyorlar
)

patronlar genelde ne iş olsa yaparım abi diyenleri vasıfsız eleman sayarlar
))

anladım yani hiçbişey yapmıyorlar
)

patronlar genelde ne iş olsa yaparım abi diyenleri vasıfsız eleman sayarlar
))
Yok ben yanliş anlattım
Senin dediğin her işi yapar ama sonucunda bi iş yaparlar..Benim demek istediğim her işi yapar yapar tek bi iş yapmazlar harbiden her işle ilgilenirler-(miş)

CEO MEO değilim ama tam benlikmiş
Ahkam kesmek birnevi

siyasetteki obdusman gibi yani
)

her işten anlayan danışman gibi
)