Müzik Türk Şarkıcıların Yurt Dışında Tanınmaması

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
Tarkan bu durumun istisnalarındandır, ancak Hadise gibi popüler sanatçıların yurt dışında tanınmaması en iyi örnekleridir.​

Normaldir zaten böyle bir çabaları da yoktur. Yine de bazı şarkılarımız yabancılar tarafından da popüler olabiliyor dönem dönem.

Hande yener bu sene yurtdışı çabasında bulunacakmis. Yabancı bir albüm düşünüyormuş ben öyle okumuştum bir yerde

Büyük çoğunluğunun ingilizce aksanının çok kötü olmasıyla açıklanabilecek durumdur.

Buna ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Bizim Türk insanı da yabancı hayranlığı silinemeyecek derecede yüksek o ayrı. Kendi sanatçılarımıza destek verelim isterim.

Mesela Sıla. Yurtdışındaki pek çok şarkıcı bozuntusuna bin basar her anlamda.

Hep onlarinki ni mi tanıyacaz birazda onlar tanisin

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ta..rkana saldirmislar😛

1000 basmasada olur 3 liralik kupon candir...

Sıla yabancı şarkı çıkarsın sesi yatkın bence

Tarkan zaten başlı başına bir dünya stari ama tanınması gereken iki şarkıcı var. Biri Ajda Pekkan diğeri de Sezen Aksu. Bu iki sanatçı işte.

Sıla yabancı şarkı çıkarsın sesi yatkın bence
Buna Aynen demiş geçiştirmişim elbette sesi yatkın Rihanna bile o arı sokmuş dudaklarıyla şarkı söylüyorsa Sıla ondan da her anlamda daha kaliteli olduğuna göre
Bu Rihanna yorumu Sokak Terliğinin senin yorumuna gülmesi üzerine yapıldı
Ama yine de gerçekler

Aleyna Tilki 350 gün sonra tanınacak az kaldı.

Valla ciddi söyliyeyim Tarkan'dan başka ismi bilinen yok.

Dünyanın neresinde olursa olsun evrensel müzikle igilenen biri mutlaka Tarkan'ı tanır.

Evrensel müzik ile ilgilenen sadece Tarkan'ı değil, kimsenin bilmediği şarkıcıları bile tanır. Kastım popüler müzikte dünyada etkisi olmayan Türk şarkıcılar. Gerçi yabancı şarkıcılarda Türkiye'de belli bir kesim tarafından dinleniyor.

Tabi popüler müzik dünyasından kastın neredeyse 'Herkes'in tanımasıysa Rihanna, Beyonce gibi süper ünlü bir kaç şarkıcı dışında tanınan biri yoktur zaten.