Türk'ün Uzayla İmtihanı Tekrar Bölümleriyle Show TV'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,825
Puanı
1,060

Geçen sezon ekranlara gelen ve baş rollerinde Ufuk Özkan, Peker Açıkalın, Özge Ulusoy gibi isimlerin bulunduğu ve 10 bölümde yayından kaldırılan Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisi tekrar bölümleriyle Show TV'de ekranlara gelecek.

Türk'ün Uzayla İmtihanı tekrar bölümleriyle hafta sonu (Cumartesi - Pazar) 15.15 - 18.30 arasında Show TV'de!

Show Türk'de gece yayinlandi, yani Avrupa'da..

İzlenir
H.Sonu Kanal D Yi Geçebilir Bu Saatler Arasında

Başlık yanlış. Seyircinin Türkün Uzayla İmtihanı ile İmtihanı olacaktı

İlk bolumune dun biraz rast geldim ve izledim. İlk bolumu cok guzeldi ama 2. bolumde bozmus bir dizi bu.

Adamlarin ne projeleri var nede yayınlacak eskileri kaldi.

Ben onu yeni yayın dönemine ne yapacaklari konusunda yazdim...Bana Fetih'ten başka göz gezdirtecek birşeyleri yok gibi geliyor.Bomboş kaldı sanki kanal.TUI kaç bölüm sürdüki ?

Fatih, Ustura Kemal, CSİ Kasimpasa, Pis Yedili, Suskunlar, Adini.Feriha Koydum ve Eve Dusen Yildirim'in yani sira adi soylenmeyen bircok proje var. Yarisma ve programlar dizilerde alir Show TV. Belki Wipeout'u karda cekebilirler.

Büyük Umutlarla Başlayıp, Sonra Sönen Dizi !
İzlemem.

Fatih, Ustura Kemal, CSİ Kasimpasa, Pis Yedili, Suskunlar, Adini.Feriha Koydum ve Eve Dusen Yildirim'in yani sira adi soylenmeyen bircok proje var. Yarisma ve programlar dizilerde alir Show TV. Belki Wipeout'u karda cekebilirler.

Bende hiç "aaa bu gece show'da bu vardi/başlayacakti" diye heyecan uyandıran projeler yok gibi gelyor hala...Saydıklarından sadece Fatih(belki internetten) devam ederim.Ve Feriha'nin ilk bölümünü izlerim.Gerisi hiç cazip gelmiyor..Şu benim saydıklarımdan başka göz doldruan programlar hangisi? Onlarida yarı-buçuk şekılde saydım...Bilmiyorum Show TV severlere tatminkar gelebilir bu programlar ama ben tarafsız gözle baktiğim için tum projelere bana hiçde öyle gelmiyorlar.