Tüm türkiye trt izliyormuş

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685
Şirketin gönderdiği ölçüm raporlarına göre, halk başka kanal izlemiyor.
AGB'ttir) ölçümlerinin hileli olduğunu belirten TRT hatırlanacağı gibi bir süre önce reyting ölçümlerinden çıkmıştı. Kendi reyting ölçüm şirketini ihale açarak kurdurtan TRT, 13 kanalının ölçümlerini bir süredir SBT Analiz şirketine yapürıyor. SBT'nin ölçümlere başlamasıyla birlikte TRT'nin reytingleri bir anda coştu... Listeye bakılacak olursa, haber kanalları içinde TRT Haber'in yakınma yaklaşan kanal yok.​
TRT haber rekor kırdı!
TRT Haber öyle rekorlar kırıyor ki tüm kişiler listesindeki 30 programdan 27'sini TRT Haber'in programları oluşturuyor. Kendi reyting şirketi ile rakiplerini ezip geçen TRT Haber, ilk İOO listesinin de yarıdan fazlasını kapatmış. Öl-çümlemeye göre, Habertürk akşam haberleri ile 8'inci sırada yer alıyor. Samanyolu Haber, NTV'yi geçerek 27'nci olurken, NTV ilk 30'un içinde dahi yer alamamış. İddialı haber kanallarından CNN Türk ise TRT'nin ölçüm şirketine göre yerlerde sürünüyor. CNNTürk ise TRT'nin ölçüm şirketine göre yerlerde sürünüyor. CNN Türk ilk İOO içine ancak 91'inci sıradan Hava Durumu ile girebilmiş. TRT yönetiminin, kendilerine gönderilen reyting listesinden çok memnun olduğu konuşuluyor.​
fototrt.jpg

Bir günlük olmuş olabilir böyle bir şey. Zaten oranlar arasındaki farklar çok düşük ve oradaki çoğu yayın 1 dakika bile sürmeyen hava durumu tarzı programlar :)

Adminim Sbt Reytingleri Resmen Abg Reytingleri güven olmuyor demis 😉 Resmen Hile Var Yazmıs Bu Yazı Sallama Haber Degil TelevizyonGazatesi.com Dan Alıntıdır bu arada

Adminim Sbt Reytingleri Resmen Abg Reytingleri güven olmuyor demis 😉 Resmen Hile Var Yazmıs Bu Yazı Sallama Haber Degil TelevizyonGazatesi.com Dan Alıntıdır bu arada

SBT reytinglerini de gördük, yayınlıyorduk bir ara görmüşsündür belki :)

AGB ile arasında çok farklar olmuyordu ve TRT 1 orada da çok kötüydü. Sadece Sakarya Fırat çok izlenip ilk 10'a giriyordu. Onun dışında Leyla ile Mecnun 70. falan oluyordu. Diğer dizilerin büyük çoğunluğu ilk 100'e dahi giremiyordu :)

Ama TRT'nin kanallarından TRT Çocuk'un sonuçları çok iyi geliyordu onu söylemek gerek :)

SBT reytinglerini de gördük, yayınlıyorduk bir ara görmüşsündür belki :)

AGB ile arasında çok farklar olmuyordu ve TRT 1 orada da çok kötüydü. Sadece Sakarya Fırat çok izlenip ilk 10'a giriyordu. Onun dışında Leyla ile Mecnun 70. falan oluyordu. Diğer dizilerin büyük çoğunluğu ilk 100'e dahi giremiyordu :)

Ama TRT'nin kanallarından TRT Çocuk'un sonuçları çok iyi geliyordu onu söylemek gerek :)

anlamadım haber yanlısmı simdi anlamadım sbt reytinglerinde rekor kırıyoruz demis adam ama heralde bir günlüktür senin dedigin gibi

anlamadım haber yanlısmı simdi anlamadım sbt reytinglerinde rekor kırıyoruz demis adam ama heralde bir günlüktür senin dedigin gibi

Haber yanlış değil de başlık fazla abartılı. TRT Haber, haber kanalı reytinglerinde gerçekten rekor bir sonuç elde etmiş verilen tabloya göre ama her gün bu tip sonuç olduğunu sanmıyorum yine de başarılı olduğu sonucunu çıkartabiliriz bu tablodan. Ama diğer kanalları özellikle TRT 1 için böyle bir şey söylenemez :)

Bende ara sira izliyorum TRT'yi.. Hava durumlar vs iyi anlatiliyor