Tövbeler Tövbesi'nin Yeni Gün ve Saati Belli Oldu!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,345
Puanı
809
FavoriForumum ÖZEL !


Limon Yapim'in yapimciligini üstlendigi ve birkaç haftadir yeni bölümü yayinlanmayan "Tövbeler Tövbesi" dizisi bundan sonra her Çarsamba aksamlari saat 22:30'da yani "Çocuklar Duymasin" dizisinin hemen ardindan yayinlanacak..

Bakalim ATV'nin yapmis oldugu bu hamle reytingleri nasil yansitacak?



Furkan DOĞA / FavoriForumum.net</SPAN></SPAN>

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
</SPAN></SPAN>





620433630322.jpg
 
Saniye farkla benden önce açmayı başarmışsın :)

Tutmaz bence yeni gün ve saatinde :)
 
İstanbul'un Altınları, Tövbeler Tövbesi, Seni Bana Yazmışlar, Bir Günah Gibi, Kalbim Seni Seçti, Aşağı Yukarı Yemişlililer yakında biter. Bu dizilerin hepsine en fazla 4-5 hafta veriyorum :)
 
ATV 2012 yilina bu dizilerle girecektir bence:

Hayat Devam Ediyor, Al Yazmalim, Çocuklar Duymasin, Yahsi Cazibe, Taksici ve Göç Zamani.
 
Salı günü tutmuş olan Kim Milyoner Olmak İster'in gidişatını bozmak istemiyorlar. Çünkü Tövbeler Tövbesi'ne gidici, yarışmaya ise kalıcı gözüyle bakıyor ATV.

Keşke izleyiciye saygı gösterip Cuma gününde devam ettirseler kalan bölümlerini, daha fazla oyuncağa çevirmeseler diziyi...
 
'Tövbeler Tövbesi' dizisi sabit bir gün bulamadı ki zaten bu yüzden reytingler düşüp duruyor. Geçen sene Salı PT2'de iyi performans sergiliyordu diyebilirim ama şimdilerde diziyi bitirme noktasına getirdi ATV. Benim arada sırada izlediğim, sevdiğim bir dizi ve umarım reytinglerde kendisine gelir.