Tövbeler Tövbesi Gün Değiştirdi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,151
Puanı
1,060

ATV'de Çarşamba akşamı 22.45'de ekranlara gelen Tövbeler Tövbesi dizisi gününde bekleneni veremeyince gün değiştirdi. Dizi eski günü Salı gününe alındı. Dizi 20.00'da ekranlara gelecek.

Tövbeler Tövbesi yeni bölümüyle Salı akşamları 20.00'da ATV'de!

NOT : Dizi özetsiz olarak ekranlara gelecek.

çok çok hatalı bi karar.atv bu diziyi resmen harcadı.salı p2 de gayet iyi oranlar alırken gününü değiştirerek sonunu hazırladı.yakında final yapar.

Bence dizinin biteceği zaten belirlenmişti 3-4 hafta Salı günlerini doldurmak için konulmuştur diye düşünüyorum. Yeni dizilerinden birini Salı gününe düşünebilir ATV. Veya Al Yazmalım, Alemin Kıralı gibi bir dizisini Salı gününe çekebilir...

bu dizilerin hiçbiri öylebir geçer zamanki ve pis yediliyle basa çıkamaz

Kaçıncı değişiklik ve hala devam ediliyor gün değişikliği. Bu dizi dayandı baya bir ama finali yakın gibi gözüküyor. Bakalım bu değişiklik dizinin gidişatını nasıl etkileyecek işte bu merak konusu...

Atv bu sene salı 20:00 da yayınladığı her diziyi bitirdi bu dizide en yakın zamanda final yapacaktır...

Tövbeler Tövbesi bir ara salı 20:00'yi sevmişti. ben tekrar başarılı olabileceğini düşünüyorum, en azından dizi, çok sayıda kişinin ekranda olduğu bir saatte henüz ölmediğini gösterir ve belki yeni seyirciler edinir.

dizinin şuana kadar bitmemesi bile ilginç reyringlerde bekleneni veremedi ve rahat 8 kez falan saat gün değiştirmiştir

dizinin şuana kadar bitmemesi bile ilginç reyringlerde bekleneni veremedi ve rahat 8 kez falan saat gün değiştirmiştir

Cumartesi veya pazar günü bir programda dizinin başrolündeki kız, dizinin gün ve saat değişikliklerinden kendilerinin bile haberdar olmadığını, yayınlanmasını beklerken yine gün değiştirmiş diye şaşırdıklarını söylemişti.

Bir ara Salı PT2'de gayet istikrarlı bir şekilde gitmeye başlamıştı ama ATV yeriyle oynayınca dizinin dengesi bozuldu bir anda.

Ama şunu da söylemek lazım dizi hiçbir zaman çok iyi oranlar alamadı ve buna rağmen uzun sayılabilecek bir süre devam etmesi önemli bir şans, her diziye nasip olmaz

bencede ki bunun yanında ay tutulması örneği de var dizi iyi gitmesine rağmen bitti

dizi atvde izlenir sloganını sanırım atv yakında değiştrecek.. dizi atvde batırılır diye
çnkü o slogan kanalı nedense hiç yansıtmıyor.. bi ara atv 16 dizi yayınlamış yayın akışına hangisini koyacağını şaşırmıştı sonra teker teker bitirdi.. es es son anda showa geçmişti canım ailem tıss final 😛 sonra atv yne bişeler yaptı düştü yükseldi düştü yükseldi.. şimdi yazın düşmüştü şimdi tekrar yükselişe geçti
bu kanal devamlı böyle.. keşke batsa

Atv bitirmek istiyor demek ki bu anlama geliyor 3-4 hafta sonra yayından kalkarsa süpriz olmaz benim için