'Tövbeler Olsun' Bu Akşam Yok!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,563
Puanı
1,061

TRT 1'in sevilen dizisi Tövbeler Olsun'da son dakika değişikliği!

Yapımcılığını Milim Sanat'ın üstlendiği, başrollerini Erkan Can, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Çiçek Dilligil, Sercan Badur ve Seda Türkmen'in paylaştığı yapım, 13 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırı nedeniyle son anda ertelendi. Dizinin merakla beklenen 26. bölümü yerine 'Masumlar Apartmanı' tekrarı ekrana gelecek.

Tövbeler Olsun, yeni bölümüyle 21 Şubat Pazar 20.00'de TRT 1'de!

Birilerini çatlatan bir dizinin adı

------

Komedi dizisi diğeri. Ondan
Ben çok anlamlı görmüyorum bu hareketleri.
Herkesin kendi kişisel bakış açısı.

Bu arada Masumlar Apartmanında da gülmekten koltuktan düştüğüm çok sahne oldu( Sakın yalnış anlama senin cevabına tezatlık olsun diye yazmadım) sadece bana manasız geliyor.

Kanal öyle uygun görmüş. İkisi çok farklı dizi ve yeni bölüm yayınlamayıp başka diziden tekrar veren çok kanal var.
Artı reyting daha fazla bile gelebilir. O nu da belki hesap ettiler. Diğer dizi final yapacak zaten. Bir aksama olmaz.

Evet rating konusunda çok doğru diyorsun,mevcut diziden daha çok rating alır Masumlar Apartmanı

Reactions: 12.Adam and Dosi
yine dizi tekrarı vermiş ne anlamadım ben?

Birilerini çatlatan bir dizinin adı

------

Komedi dizisi diğeri. Ondan
Aa gerçekten mi. 😱 Hikayesini okumuştum ama dizisi olduğunu bilmiyordum eğer psikoloji bilimini mezarında ters döndürmüyorsa, hasta kadınları yıllar sonra kendisi de hasta olduğu için çıkıp gelen evli çocuklu erkekler kurtarmıyorsa keyifle izlenebilir aslında.

Reactions: Dosi