Türkiye'nin İlk Podcast Dizisi: 'Karanlık Bölge'

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,611
Reaksiyon puanı
62,935
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
d7-1.jpg


Koronavirüs salgını Türkiye ve dünyadaki dizi alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor.

Tansu Biçer'in yönettiği, Tülin Özen'in kurguladığı 'Karanlık Bölge'de aynı zamanda başrollerde yer alan bu ikiliye Burcu Gölgedar, Esra Kızıldoğan, Şehsuvar Aktaş, Şebnem Hassanisoughi, Fatih Sevdi, Ezgi Çelik, Derya Şahan, İnci Sefa Cingöz, Sezer Arıçay, Efe Tunçer, Mustafa Kırantepe, Güneş Hanağası, Zehra Durgut, Selen Şenay, Kaan Altay Köprülü ve Tolga Güneş eşlik ediyor.

Türkiye'nin ilk kapsamlı podcast dizisi niteliğini taşıyan ve 6 bölüm sürecek olan yapımın konusu ise şöyle:
Ütopik bir gelecekte dedektiflik yapan Yaz (Özen), ön yargıları yüzünden Karanlık Bölge Rehabilitasyon Merkezi’nde görevlendirilir. Yaz bu görevinde çömez partneri Ela ile birlikte beş yıl önce işlediği bir suçtan ötürü Karanlık Bölge’de vaka olan Kuzey Bayraklı’nın (Biçer) rehabilitasyon sürecini tamamlayıp tamamlamadığını test etmektedir.

Kuzey, önceki hayatında bir otomobil firmasında üst düzey yöneticilik yapıyorken işlediği suç sonrasında aynı firmanın Karanlık Bölge’deki fabrikasına beyaz yakalı bir eleman olarak atanmıştır. Yaz, iş hayatı ve sosyal medya üzerinden kontrolün sağlandığı vaka hayatına alışan Kuzey’i tanıdıkça ön yargılarından arınabilecek midir?

1 Nisan'da başlayan diziyi Spotify ve Podbee uygulamarından dinlemek mümkün.

 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Bu ne yaa?? TRT fm açalım oradaki günlük dizileri dinleyelim o zaman:F Bundan 1000x daha iyi :X