Suskunlar'la Uçurum'un İlginç Ortak Noktası!

yukarda RTÜK vaR

daha farkları saymaya devam edeyimmi yoksa anladınmı

ay nesi benziyor ya? suskunları kaç kere izledin acaba? filmden uyarlama bir diziye nasıl böyle diyebiliyorsun? filmde ezel çakması o zaman
suskunların izlemediğim belki bir bölümü vardır okadar.. sana ne dedim ana başlangıç konuları benzemiyor. yani çocukların tecavüze ugrama konusu ile ezelin(ömerin) arkadaşlarınca kandırılıp hapse girmesi benzemiyor.. ondan sonra iki dizinin arasında sanki karbon kagıdı konulmuş

ezel yüzünü değiştirdi ama çocuklarda geçmişlerini silerek tanımaz oldular. ezel hapisten çıktı İNTİKAM ateşiyle doldu . çocuklae hapisten çıktı İNTİKAM ateşiyle doldu. ezel bi şekilde intikam alacagı adamların hayatına girip onların güvenini kazanıp onları kündeye getircek pozisyone geldi ecevit bi şekilde intikam alacagı adamın hayatına girdi ve güven kazandı. ecevit mahaledeki tek güzel kız ahuya aşık ama o kız en yakın arkdaşla birlikte üstelik kız eceviti hala sevmesine ragmen o adamı bırakamıyor. ezel mahaledeki tek güzel kıza aşık ama en yakın arkadaşı cengiz onda eyşana aşık.. ezelde süper planlar yapıyor ve kimse çözemiyor oyunlarını adam züper zeka. ezelin zekasına kimse ulaşamadı şimdiye kadar
ecevite baya mahir herşeyi bir anda planlıyor hiçte kündeye gelmiyor
. müzikler ve şiirlerin benzerliğini sagır sultan biliyor yazmaya gerek yok.. ee daha ne benzesesin ecevitin ismini ezel koyacaklar değil ya
))))))

daha önce yazdım ya iki dizinin tek farklı şeyi başlangıç konuları. ondan sonrası herşey aynı

Son düzenleme:
ya abi konular farklı anla artık şunu konu farklııııı bir kadın iki şiir yüzünden bu ezelin aynısı moduna giremezsin

edit: bir filmden alıntı değil mi bu dizi o filmi dizi yapmadılarmı konu belli hikaye belli senin benzetebilceğin tek şeyde müzikler olur

Son düzenleme:
konu değil başlangıç hikayeleri farklı ama senaryonun yapı taşları ve ilerleyişi aynı. zaten dünyada toplsasan 300 konu var illa bir film bir diziye benzeyecek ama bunu nasıl işlediğine biz senaryo diyoruz. yaprak dökümü ufacık kitaptan alındı ama 5 sezon sürdüren senaryodır işte. iki dizinin başklangıç konuları farklı ama ondan sonra tüm işleniş mantık kurgu aynı

o zaman sen hiç bir diziyi izleme hepsi birbirinin aynı

iyiki bir ezel yapıldı bundan sonra bütün diziler ona benzeyecek

o zaman sen hiç bir diziyi izleme hepsi birbirinin aynı

iyiki bir ezel yapıldı bundan sonra bütün diziler ona benzeyecek
şimdi sen suskunların senaristi olsaydın hmen diziye şu tradı artırmıştın. ş

"şimdi sen gidiyorsun ya herşey şimsi sana bezeyecek"

en azından iki iy dost aymı kıza aşık olmayıp kız sevmesiğiyle birlikte olmasa iyiydi ama

Suskunlar Ezel in kopyasi olsada bence tutardi ama Show Tv cok yanlis bir gün secimi yapti

ezel bi tarz doğurdu,şimdi hiç bi dizi flash back yapmasın,oyun kurgulanmasın. kurtlar vadisi dizilere silah soktu. hiç bi dizide silah olmasın. arka sokaklar polisiye dizisi. hiç bi dizide polis olmasın.................

ezele bir özeliği benzer eyvallah iki özeliği benzer eyvallah deriz ama kardeşim herşeyiyle ezele benzemezki bir dizin
)))))))))) mesela en sırıtan özelik oyun iiçinde oyun ilkesini ezelden al ama zaten bu sorunlu bir alan normal hayata ters bir olay uygulayınca sırırtıyor ezel yapınca kısmen göz yumuluyordu ama her dizide de bu yapılmaz bu özeliği al başka bi şekilde uygula ama yok bire bir aynısı uygularsa milet sana suskunlar değil kopiezel der
)))))))))

ezelde oyunlarda o kadar aksiyon yoktu. suskunlarda bu daha çok var. ezelin ana konusu oyunlar diye şimdi kimse dizilerde bunu uygulamayacak öylemi

iki dizininde benim için ortak bir özelliği var : ikisinide izlemiyorum
)

ezelde oyunlarda o kadar aksiyon yoktu. suskunlarda bu daha çok var. ezelin ana konusu oyunlar diye şimdi kimse dizilerde bunu uygulamayacak öylemi
okadar yazı yazdım sen gitin ne anladın
))) diyorumki ezele tek benzemediği konu ana başlangıç konusu onun dışında neyi ele alarsak bire bir benziyor. oyun içinde oyun ezele has bir durumda ilk onla başladıgı için bu özelik diger dizilerde olunca biraz daha fazla sırırtıyor okadar diyorum. onun için oyun içinde oyun yapacaksanız dikkatli olun diyom ... ama sen ne anlıyon
)))) yoksa benzediiği diğer konuları defalarca yazdık her yazımızda yazacak halimiz yok yok biraz diğer sayfaları okuyun lütfen
))

destere bu diziler sana göre değil zaten
)))))

zaten bana göre olsa izlerim beni aşıyor böyle diziler
) ama bari ezele gönderme yapmayın bunları anlatırken ezel en sevdiğim diziydi eyşanın kızkardeşine aşıktım o dizide en sevdiğim oyuncuydu
)

zaten bana göre olsa izlerim beni aşıyor böyle diziler
) ama bari ezele gönderme yapmayın bunları anlatırken ezel en sevdiğim diziydi eyşanın kızkardeşine aşıktım o dizide en sevdiğim oyuncuydu
)
bencede ezelde tek güzel kız bahardı. ama sedef avcı evli destere bu aşktan sana umut yok
))))))))))))

cansu dere daha güzel