hayır birde ezelde asıl bütün olayların başlangıcı herşeyin sebebi kadındı ve kötü bir karaktere sokmuşlardı burda hiç öyle bişey yok tek benzerlikleri kadın olmaları ama şimdi ecevitide gay yapamazlardı
yukarda RTÜK vaR
hayır birde ezelde asıl bütün olayların başlangıcı herşeyin sebebi kadındı ve kötü bir karaktere sokmuşlardı burda hiç öyle bişey yok tek benzerlikleri kadın olmaları ama şimdi ecevitide gay yapamazlardı
daha farkları saymaya devam edeyimmi yoksa anladınmı
suskunların izlemediğim belki bir bölümü vardır okadar.. sana ne dedim ana başlangıç konuları benzemiyor. yani çocukların tecavüze ugrama konusu ile ezelin(ömerin) arkadaşlarınca kandırılıp hapse girmesi benzemiyor.. ondan sonra iki dizinin arasında sanki karbon kagıdı konulmuşay nesi benziyor ya? suskunları kaç kere izledin acaba? filmden uyarlama bir diziye nasıl böyle diyebiliyorsun? filmde ezel çakması o zaman
daha önce yazdım ya iki dizinin tek farklı şeyi başlangıç konuları. ondan sonrası herşey aynıhayır birde ezelde asıl bütün olayların başlangıcı herşeyin sebebi kadındı ve kötü bir karaktere sokmuşlardı burda hiç öyle bişey yok tek benzerlikleri kadın olmaları ama şimdi ecevitide gay yapamazlardı
konu değil başlangıç hikayeleri farklı ama senaryonun yapı taşları ve ilerleyişi aynı. zaten dünyada toplsasan 300 konu var illa bir film bir diziye benzeyecek ama bunu nasıl işlediğine biz senaryo diyoruz. yaprak dökümü ufacık kitaptan alındı ama 5 sezon sürdüren senaryodır işte. iki dizinin başklangıç konuları farklı ama ondan sonra tüm işleniş mantık kurgu aynıya abi konular farklı anla artık şunu konu farklııııı bir kadın iki şiir yüzünden bu ezelin aynısı moduna giremezsin
edit: bir filmden alıntı değil mi bu dizi o filmi dizi yapmadılarmı konu belli hikaye belli senin benzetebilceğin tek şeyde müzikler olur
o zaman sen hiç bir diziyi izleme hepsi birbirinin aynı
iyiki bir ezel yapıldı bundan sonra bütün diziler ona benzeyecek
şimdi sen suskunların senaristi olsaydın hmen diziye şu tradı artırmıştın. şo zaman sen hiç bir diziyi izleme hepsi birbirinin aynı
iyiki bir ezel yapıldı bundan sonra bütün diziler ona benzeyecek
ezele bir özeliği benzer eyvallah iki özeliği benzer eyvallah deriz ama kardeşim herşeyiyle ezele benzemezki bir dizin)))))))))) mesela en sırıtan özelik oyun iiçinde oyun ilkesini ezelden al ama zaten bu sorunlu bir alan normal hayata ters bir olay uygulayınca sırırtıyor ezel yapınca kısmen göz yumuluyordu ama her dizide de bu yapılmaz bu özeliği al başka bi şekilde uygula ama yok bire bir aynısı uygularsa milet sana suskunlar değil kopiezel der)))))))))
okadar yazı yazdım sen gitin ne anladınezelde oyunlarda o kadar aksiyon yoktu. suskunlarda bu daha çok var. ezelin ana konusu oyunlar diye şimdi kimse dizilerde bunu uygulamayacak öylemi
destere bu diziler sana göre değil zateniki dizininde benim için ortak bir özelliği var : ikisinide izlemiyorum)
destere bu diziler sana göre değil zaten)))))
bencede ezelde tek güzel kız bahardı. ama sedef avcı evli destere bu aşktan sana umut yokzaten bana göre olsa izlerim beni aşıyor böyle diziler) ama bari ezele gönderme yapmayın bunları anlatırken ezel en sevdiğim diziydi eyşanın kızkardeşine aşıktım o dizide en sevdiğim oyuncuydu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?