Suskunlar'la Uçurum'un İlginç Ortak Noktası!

ezel monte cristodan çekilmişti ama farklılıklar vardı gene ezel-suskunlar daha çok benziyor

primavera kabul etsende etmesende öyle

takas benzer diyebilirsin ama çakma denince o dizisnin aynısının kötü bir yapımı olarak anlaşılır!

Bı ahmet kaya sarkısı calınca farklı mı.oluyor yanı
))) ama ıkısınınde ensturamantel parcaları bırbırıne benzıyor ustune şiirimsi sozlerın soylenınce hıc kımsenın ıkı dızıyı ayırabılecegını sanmam
)))))))))))

oha resmen ezel 2 olmuş suskunlar

ezel suskunlar ve uçurum arasındaki bir benzerlik de reytingleri.. beyazsoy eksik yazmış. ezelin atv deki ikinci sezonundaki reytingleriyle suskunlar ve uçurumun reytingleri birbirbirinin aynısı sanki ezel amip gibi ikiye bölünmüş tıpkısının aynısından iki tane olmuş gibi 😀d😀d

ee ne olmş aynı olmuşsa? ben Ezel'i izlemezdim ama bunu izliyorum ayrıca konu bakımından çok farklı bir kere bu çocuklara yapılmış olayları anlatıyor.
Filmden uyarlanmış bir dizi sizin dediğinize göre o zaman filmde dizinin çakması.
ahaha ay saçmalık. Kvp'den daha yaratıcı şeyler beklerdim ama dizi kısır döngü içinde izleyicilerinden de pek bir şey beklememek lazım.

benim izlediğim diziyle uğraşmaktan bıkmadılar, hiç bir diziye şunun çakması demeye hakları yok. Zaten alakasız diziler, her hapiste çekilen sonra intikam üzerine kurulan diziye ezel diyelim o zaman ne alaka ya. :GDG: koskoca filmi Ezel çakması yaptılar yazık yani. :5:

sakin polly
müziklerini ve tek bi ana kadın karakteri olması çok benziyor bence de

müzikleri benzeyebilir ama bu dizinin Ezel'n aynısı olduğunu göstermez, dizinin konusu apayrı, ayrıca bir dizi de 10 tane ana karakter kadın olmaz bir tane olur zaten. Dizi onların çocukluklarını anlatıyor ahu'da çocukluk aşkları bundan doğal ne olabilir. Yaprak dökümü ile dudaktan kalbenin de müzikleri benziyordu yaprak dökümü dudaktan kalbenin çakması mı yani? böyle mantık olmaz, diziyi izlemeyen insanlar hakkında atıp tutuyor. :5:

filmi izledim dizi de denk gelirse izliyom
müzikler öyle bi hava yaratıyor ama

tek ana kadın karakter diğer dizilerde de var ama her bölümde aynı diğer dizlerde başka karakterler de öne çıkıyor bölüm bölüm

tek müzikler benzemiyor . başlangıç konusu dışında hemen herşey benziyor.. ezelle suskunların ayrı oldugu şeyleri yazsak daha kolay olur sanırım

çocukluk aşkı diyoruz her bölümde yeni aşklar çıksa ecevit çapkının teki olur, zaten bir sevgilisi var. :GDG: filmde böyleymiş dizide de böyle, sizin için değiştiremezler. Yeni kadınlar ekleyemezler :GDG: konu bakımından benzese anlayacağım ya da karakterler bakımından ama dizi ve tek kız var diye hemen şunun çakması oluyor. Kavak yellerinde de tek kadın vardı Aslı, bütün dizi boyu oldu ama kimse onu eleştirmedi bu diziye taktılar bunu buldular laf sokacak. :5:

tek müzikler benzemiyor . başlangıç konusu dışında hemen herşey benziyor.. ezelle suskunların ayrı oldugu şeyleri yazsak daha kolay olur sanırım

ay nesi benziyor ya? suskunları kaç kere izledin acaba? filmden uyarlama bir diziye nasıl böyle diyebiliyorsun? filmde ezel çakması o zaman

hayır birde ezelde asıl bütün olayların başlangıcı herşeyin sebebi kadındı ve kötü bir karaktere sokmuşlardı burda hiç öyle bişey yok tek benzerlikleri kadın olmaları ama şimdi ecevitide gay yapamazlardı