Suskunlar Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Başrollerinde Murat Yıldırım, Sarp Akkaya ve Aslı Enver'in rol aldığı Suskunlar 21 Haziran Perşembe günü Show Tv'de sezon finali yapacak. Dizi bir sonraki sezon yayınlanmaya devam edecek...

Suskunlar-dizisi-oyuncular%C4%B1.jpg

Son düzenleme:
Çok geç. Haziran'ın ilk haftası yapılmalı bence sezon finalleri. Zaten dizi süreleri uzun, çoğu dizi aralıksız yayınlanıyor. Bari geç bitirmesinler. :)

Çok geç. Haziran'ın ilk haftası yapılmalı bence sezon finalleri. Zaten dizi süreleri uzun, çoğu dizi aralıksız yayınlanıyor. Bari geç bitirmesinler. :)

Haklısın ama haziranı iyi reytinglerle kapamak istiyor kanallar, o nedenle geç bitiriyorlar. :)

o tarihte 2 reytinge kadar düşer show inşallah vadiyi alır ya vadi kanalı show dur show da kesin 1.oluruz suskunlar başka günde iş yapabilir

28 hazirana kadar KVP sürmez sezon finali olur çoktan :) Yaz olacağından reyting düşmesi de normal olacaktır :)

belli değil ama bana sorarsan büyüh ihtimal ayrılacaktır.kesinlikle ayrılmalıyız tnt de 10-0 geriden başlıyorsun yarışa

Öyle ama KVP o kanalda çok çok düşse bile, 3-4 reyting gibi, yayından kaldırılmaz, o kanalda sonsuza kadar sürebilir. :) Önemli olan reyting değil,izleyebilmek sonuçta. :)

Sen demedin mi reyting düşer diye reyting düşmesi normal yaz olacağından dolayı dedim :D Kvp de 28 hazirana kadar sezon finali yapar dedim sonra show'a geçmesi muhtemel dedim :D

ben suskunlara demiştim vadi nin şöyle bi özelliği vardır sezonu en geç açan en erken kapatan en çok ara veren dizidir :D

Öyle ama KVP o kanalda çok çok düşse bile, 3-4 reyting gibi, yayından kaldırılmaz, o kanalda sonsuza kadar sürebilir. :) Önemli olan reyting değil,izleyebilmek sonuçta. :)

onlar kim ki vadiyi kaldıracaklar vadi tnt yi kaldırır ilk 100 e giren yapımı yok vadiyle zirveye oynuyolar :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
FavoriForumum Özel Duyuru: Dizinin sezon finali planlanandan 1 hafta erkene alındı. Dizi önümüzdeki hafta;
21 Haziran Perşembe akşamı sezon finaliyle ekrana gelecek...

Bu arada başlıkta yanlış olmuş. :D Suskunlar Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor ? :D

Reytinglerinde yine bir değişiklik olmaz bence. 28 Haziran'da yapsaydı belki 1. olabilirdi. :)