"SUSKUNLAR" Dizisi Tanıtım Fragmanı | SHOW TV | TIMS PRODUCTIONS

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Oyuncu kadrosu için hazırlığın sürdüğü dizinin 2 başrol oyuncusu belli oldu. Son iki yıldır atv'nin 'Aşk ve Ceza' dizisinde Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşan Murat Yıldırım ile son olarak 'Mavi Kelebekler' dizisinde konuk oyuncu olan sarp Akkaya, 'Suskunlar' için el sıkıştı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturacak.

Suskunlar dizisinin konusu:
1960'larda Hell's Kitchen'da büyüyen Shakes, Michael, John ve Tommy adındaki 4 çocuk, eşek şakası yaparken yaşlı bir adamın yaralanmasına neden olurlar. New York'taki Wilkenson Center'da 1 yıla yakın hapsolan 4 arkadaş, buradaki gardiyanların kötü muamelesine maruz kalır. Burada dayak yiyen, onurları zedelenen ve cinsel istismara uğrayan bu 4 arkadaş 13 yıl aradan sonra, Wilkenson Center ve gardiyanlarından intikam alma fırsatını yakalar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tanitimi güzel buldum, günü de uygun olursa izlemeyi düsünüyorum.. Muhtemelen Show Tv bu diziyi Çarsamba gününde yayinlatacaktir.

çarsamba gunu muhtesem yuzyılın karsısına alıcaklarını sanmam. cunku 2 side timsin projesi oldugu icin projelerinin reytingini dusurmek istemiyecektir.

bune ya tims orjinal bir hikaye üretemez mi. sürekli yabancı film ve dizileri bozup bozup dizi yapıyorlar. gına geldi bu timsin yapımlarından

basroller kötü tutma şansı az keşke . kadına tecavüz sarmadı erkek çocuğa tecavüze sıçradı yapımcılar keşke dizinin ismi muratın suçu ne olsaydı belki tutardı

BU dizi kesinlikle tutmayacaktır. Ancak oyuncuları daha çok güçleştirirlerse tutabilir belki. Ama gereksiz bir dizi!