Wifi var hacıgidecekmişsin gitmeseydin görüşürdük)
Wifi var hacı
O giderse ben senle görüşürümgidecekmişsin gitmeseydin görüşürdük)
O giderse ben senle görüşürüm
Çünkü Wifiye zor giriyorum.Malum Ev Halkı Ders Çalıştıracak.Telefonu Bile Elime zor sürüyorum.Ama Mümkün olduğunca burada Olacağım İnşallah.fifimi var)
peki niye veda etme gereği duydun)
Veda vadinin 100 km uzağından geçemezgörüşürüz sorun değil)
babalar ve evlatlar perşembe yayınlasaydı vedanın şansı azalırdı aynı kesime hitap ediyor ama bu şekliyle geçen sene fatmagül izleyen seyirci kesimini toplarsa veda açık ara zirveyi alır ama toplayabilirmi bekleyip göreceğiz ..
Veda vadinin 100 km uzağından geçemez. Bu sene atvdeyiz en az 13 - 14 reyting garanti Veda'nın hiç şansı yok
Çünkü Wifiye zor giriyorum.Malum Ev Halkı Ders Çalıştıracak.Telefonu Bile Elime zor sürüyorum.Ama Mümkün olduğunca burada Olacağım İnşallah.
Yanlış anladın vadi 100 km önde gider hatta 100 km değil 10000 km önde giderveda 100 kilometre önden gider diyorsun sanırım)
geçen sene izlemeyen bu senede izlemem hayal kırıklığına uğramanı istemem ama ilk bölümü 10 reytingi geçer diğer haftalar 8 e demir atar..
- - - Ekleme - - -
fırsat buldukça girmen yeterli tamamen uzak kalmada...
Yanlış anladın vadi 100 km önde gider hatta 100 km değil 10000 km önde giderilk bölümde 15 garanti sonradan 12 - 13lerde olur vadi tntde 8 di
Onur , KVPyu izliyosun ve çok beğeniyosun , ama abartmana gerek yok , sezon finalide 15 reytingle çıkar dediniz 8le çıktı , şimdi 15le başlar diyosunuz , 8den - 15e çıkması imkansız daha okadar nerde olucak , hemde garanti demişsin , neye dayanarak okadar emin olabiliyosun , tamam anladık ATVye geçti , 10.yılı , ama okadar çok alması imkansiz 10larda alabilir , ama 15 çok zor
Yanlış anladın vadi 100 km önde gider hatta 100 km değil 10000 km önde giderilk bölümde 15 garanti sonradan 12 - 13lerde olur vadi tntde 8 di
O kadar olmasa da 14 alır çünkü en sevilen karakter memati ölüyor sonra 11 - 12 olur tnt de alıyordu 8Onur , KVPyu izliyosun ve çok beğeniyosun , ama abartmana gerek yok , sezon finalide 15 reytingle çıkar dediniz 8le çıktı , şimdi 15le başlar diyosunuz , 8den - 15e çıkması imkansız daha okadar nerde olucak , hemde garanti demişsin , neye dayanarak okadar emin olabiliyosun , tamam anladık ATVye geçti , 10.yılı , ama okadar çok alması imkansiz 10larda alabilir , ama 15 çok zor
Vadi maçtan mı korkacak ?umarım mça denk düşürmezler ilk bölümünüde haklı çıkarsın)) maça denk düşerse 5 reytingde kalır...
O kadar olmasa da 14 alır çünkü en sevilen karakter memati ölüyor sonra 11 - 12 olur tnt de alıyordu 8
- - - Ekleme - - -
Vadi maçtan mı korkacak ?normal zamanda da yayınlamıyorlarmaça denk düşerse vadi yine 1.olur bu sezon rahat ol 😉
Vadi maçtan mı korkacak ?normal zamanda da yayınlamıyorlarmaça denk düşerse vadi yine 1.olur bu sezon rahat ol 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?