Suskunlar 16.Bölüm Tüyoları

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
BEDEL

''Biraz sevmek diye birşey yok çünkü ya öleceksin aşkından yada vazgeçeceksin...''

Iska ıskalamıyor.Gurur yaralı ve Ecevit'in elinde ama Bilal yok ortalarda kaçıyor hem Ahu'dan hem Ecevit'den
Ecevit yeni bir plan yapıyor Gurur yardım edecek ona Takoz İrfan'ın işini bitirmek için
Ahu seçimi nasıl yaptığını Bilal'e anlatmaya çalışıyor.Ona bu haksızlığı yapmak istemiyor ama Ahu'nun dile dökemediğini Bilal dillendiriyor

BİLAL : Bin kere beni seç Farketmez ki Aşk sizi seçmiş işte....

Ve Bilal teselliyi başka kollarda arıyor
İrfan'a öyle bir oyun ediyor ki bizimkiler İrfan'ın elinden en değerli şeyini en kıymetlisini alıyorlar

Ecevit sonunda Bilal'ede itiraf ediyor engel olamadığı aşkını

ECEVİT : SEVİYORUM ULAN!
BİLAL : SEVEMEZSİN
ECEVİT : SEVİYORUM

Ecevit son oyun için bir müttefik daha buluyor kendine acaba kim?
Sezon finalinde çok sır ortaya çıkıyor aydınlanıyor.Ama en sonunda Suskunlar herşey bitti derken bir kişi oyunu yeniden başlatıyor.Bölüm sonu mühim bir sürpriz var.Hikaye bundan böyle başka bir boyuta taşınıyor

dizinindibi sitesinden alıntıdır

ecevit bilali mi seviyor?:mmm:

ecevit bilali mi seviyor?:mmm:

:D:D amma yaptın destere ikisininde sevdiği tek bir kişi var oda Ahu burdada Ahu'dan söz ediyorlar.Bu arada senin suskunlar izlediğini bilmiyordum fatmagülü bıraktın mı yoksa

:D:D amma yaptın destere ikisininde sevdiği tek bir kişi var oda Ahu burdada Ahu'dan söz ediyorlar.Bu arada senin suskunlar izlediğini bilmiyordum fatmagülü bıraktın mı yoksa

hayır izlemediğim için şaşırdım zaten :)) yoksa ecevit bilalemi aşık dedim :)) izlesem bu soruyu sormazdım :))