fragmanda güzel oyuncu kadrosuda güzel.. yalnız oyuncu kadrosunda murat yıldırım geçiyor fragmandaki gördüğüm kişi ise mert frat a daha çok benziyor..eğer gerçekten mert fırat varsa filmde daha iyi olur gibi...
filmin konusunu sleepers filminden almışlar.. güzel bir konu..tims in muhteşem yüzyıldan sonra çektiği kaliteli filmlerden biri olur sanırım..filmin bonusu ise ezelin tefo sufilm eğer tutarsa önümüzdeki yıl show dan alırlar
![]()
Diğer kanalların diziyi transfer etmek istemeleri için reytingde en az 15'i görmesi gerekir kanımca.
evet perşembeye koyarsa film çok şansız bir başlangıç yapar.. bence yine uygun gün pazartesi...Tanıtım başarılı olmuş. Beğendim ben. Show TV diziyi Perşembe yayınlamamak gibi bir hata yapmaz inşallah...
fragmanda güzel oyuncu kadrosuda güzel.. yalnız oyuncu kadrosunda murat yıldırım geçiyor fragmandaki gördüğüm kişi ise mert frat a daha çok benziyor..eğer gerçekten mert fırat varsa filmde daha iyi olur gibi...
filmin konusunu sleepers filminden almışlar.. güzel bir konu..tims in muhteşem yüzyıldan sonra çektiği kaliteli filmlerden biri olur sanırım..filmin bonusu ise ezelin tefo sufilm eğer tutarsa önümüzdeki yıl show dan alırlar
![]()
eger bu dizi m.yüzyıl özetinden fazla reyting alirsa yani ab de 10 totalde 6 reyting alirsa basarili diycem
türkiyenin gelmiş geçmis en güclü dizi kadrosu
m.yüzyıl vadide halit meryem nebahat çehre okan yalabık vs vs neler var nur fettanoglu
türkiye de ki birçok oyuncu vadide rol almıştır.onunla ilgili bi konu açacammuhteşem yüzyıında kadrosu iyi
laz ziya oldugunde az kaldi aglicaktim gerçek hayatta adam çok iyiydi bi sesi vardi gümbür gümbür yaallah mekanını cennet eylesin