Suskunlar`ın Hakettiği Gibi İzlenmemesinin Asıl Sebebi Bu Aslında

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,320
Puanı
1,061
Fragman`da da söylenildiği gibi "Böylesi ilk kez geldiilk kez duyuldu" Farklı konuuyla çok iddialıydıama tabi riskliydi.Dizi hakettiğinden daha az reytingler aldı.Bunun bir çok sebebi var tabi:En büyük sebeb "farklı olması"
Diziyi izleyenler bilir.Dizinin her bölümünde bütün düğümler son 2 sahnede çözülüyordu.Bu da bölümü hiç kaçırmadan sonuna kadar izlemeyi gerektiriyordu.Aslında bu bir çok başka halklar iuçin büyük avantaj.Ama Türkiye`de çok izlenen dizilere bakarak söyleyebiliriz ki Türk halkı kendisini yormayandirekt sonuca ulaşılan diziler izleniyor.Tabi ki böyle bir dizinin Türkiye`de izilenmesi mümkün değildi ve izlenmedi de...

türk halkının kendini yormayan dizileri sevdiği doğru ama geçen seneki diziler ebaktığımızda suskunlar ve uçurum gibi dizilerin bu sezon biteceği belliydi çünkü karmaşık bir senaryo yazılır ama o kadar da karmaşık yazılmaz ikisinin de taktiği aynıydı zaten bütün sezon iyiler ezildi oyunlar çevrilse de kötü karakterler yıkılmadı ancak sezon finalinde kötü karakterler tamamen çöktü ancak 2.sezon bir anda yeniden doğdular inandırıcılkları sıfıra indi
ayrıca iki dizinin de sezon finalleri oldukça karışıktı oyun içinde oyun vardı işin cılkını çıkardılar tam final havasında gittiler

diğer dizilerde de karmaşık bölümler oluyor ama tüm dizi aynı karmaşıklıkta gitmiyr

aga ben o kadar farklı ve ilk olduğuna katılmıyorum ne farklı diziler gördük ezel diye bi dizi gördük be aga suskunlar ilk çıktığından beri ezel çakması denmişti onun dışında çok kısa sürede izleyicisi sıkılmaya başladı forumdan bunu rahatlıkla anlayabiliriz ilk sezonun ortalarından itibaren senaryo anlamında düşüşe geçti onun dışında çok durgun bi diziydi aga türk halkı bu kadar durgunluğu sevmez aksiyon ister hareket ister ben açıkçası suskunları ne zaman izlim desem ya biri ağlıyodu ya da sürekli eskiyi anlatıp bi noktaya sabit bakıyolardı özellikle ezelin tefosu ordaki ismini bilmiyorum ezeldeki gibi sürekli bağırarak aynı tarz konuşması
ben zaten ağlayan birini görünce ve tefonun hep aynı şekil bağırışını görünce direk değiştiriyodum ve bence iyi reyting alamamasının en büyük sebebi perşembe günü başlamasıydı erkeklere hitap eden bi dizinin perşembe akşamı tutunması çok çok zor başka bi gün olsa daha fazla tutunabilirdi ama tekrar tekrar söylüyorum öyle ahım şahım efsane bi dizi kesinlikle değildi senin sevgine saygım sonsuz tabi ona lafım yok olamaz ama benim düşüncem bu

saygı duyarım

20 Dakika ve İntikam da aynı şekil.

Bu tür diziler Türkiyedeki en kaliteli dizilerdir. Ama ne yazıl ki her bölüm biri vurulmadığı için bize gerçekleri anlattığı için hakettiği ilgiyi görmüyor.

Ayakta kalan bir tek İntikam oldu. O da ne izleniyorsa Beren Saat farkı ile izleniyor...

ya bırak Allah aşkına intikam nedir ya elin yabancısının çakma türkçe dizisi bu mu kalite dövüş sahnesini de gördük bırak kendini avutmayı çakma işler izlenmez gerçekleri anlatıyomuş hey yavrum hey neyin gerçeği çok merak ettim abd çakması gerçekleri mi
pes ya
her bölüm değil her an bir değil binlerce kişi hjavaya uçurulsa da izlenmez farkı kavrayamıyosun malesef

Ok.

EveN post: 1402397' Alıntı:

tek bildiğin ok ok zaten biraz gerçekleri gör artık Allah aşkına gerçekleri anlatıyo dediğin dizi ne anlatmış bak Allah ın adını verdim anlat bana hani her bölüm birini vurmuyo ya ne yapıyo bana bunu anlat nolur

Polat kaç kez vuruldu önce sen bana onu söyle?

Aslında kaç kez ölüm tehlikesi geçirdi diyeyim tamam.

İntikam ile Vadi'nin ne alakası var şimdi ikisi de bildiğim kadarı ile farklı tarzda diziler.:0504:

Polat kaç kez vuruldu önce sen bana onu söyle?

Aslında kaç kez ölüm tehlikesi geçirdi diyeyim tamam.

bende sana beren kaç kez öpüştü onu sorayım yada sevişti
soruya soruyla cevap verme anlattığı gerçekleri sordum ben sana ne anlatmış vadi dökerim önüne sorun değil neleri bildiği açık. ''vadi bildi'' sen bu 2 kelimeyi google a yaz sayfalarca döküman çıkacak zaten önüne ben ne yazayım intikam gerçekleri falan mı

- - - Ekleme - - -

İntikam ile Vadi'nin ne alakası var şimdi ikisi de bildiğim kadarı ile farklı tarzda diziler.:0504:

yok aga gerçekleri falan anlatıyomuş merak ettim o gerçekleri

Ben gerçekleri anlatıyor dediğimde, yalan yok, her konu inandırıcı.

Ama Vadide, Arka Sokaklarda kaç kez vuruldular ölmediler. Allah aşkına bunu sadece ben mi söylüyorum. Googlea vadi bildi yerine polat kaç kez vuruldu yaz cevap çıkar.

Öyle ki capslara dalga konusu bile oldu.

Vadi neyi bildi, ölmeyen insanı dizide kötü gösterip daha sonra öldürttü. Bu mu gerçek?

ezel çakması bir diziydi ve perşembe günü yayınlanması tutmamasının en büyük nedeniydi bence

İntikam kalite mi bir git işine ya kalite dediğin dizinin dövüş sahnelerinide gördük ancak kendini avutuyorsun o dediğin ab varya sezon finaliyle ab de bile zirvede olduk başka söze de gerek yok bide Vadinin bir sahnesini koysa intikamın bütün bölümlerini geçer be bide şunuda söyliyeyim şimdi alıntılayıp ok diyeceksende hiç alıntılama gereksiz yere bildirim gelmesin ha bide Vadi gerçeklerinden bir link

Kurtlar Vadisi yine bildi! haberi - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com

sende intikamın gerçeklerinin linkini verde bizde görelim neyi anlatmış

Her konuyuyu nasıl Vad-Beren`in üzerine çeviriyorsunuz anlamıyorum Valla

S.G.A.T. post: 1402505' Alıntı:
Her konuyuyu nasıl Vad-Beren`in üzerine çeviriyorsunuz anlamıyorum Valla

suskunlar perşembe yayınlandığı için konu kolayca buralara geldi

kalite denmiş konuda da suskunlardaki kaliteli noktalar: müzikleri ve oyunculukları idi yoksa senaryo ahım şahım değil