Suskunlar İzleyici İle Buluştu, Şimdiden 2. Bölüm Merakla Bekleniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Habertürk yazarlarından Özgür Uğur, yeni başlayan Suskunlar dizisini köşesine taşıdı:
...
Sinema tadında çekimleri, beyninizi kemiren soru işaretleri ve kulağınızdan ve gözünüzden yüreğinize doğru hızla saplanan bitirici vuruşlarıyla iyi bir ilk bölüm...
Fakat çabuk tükenen, soru işaretlerini bir çırpıda cevaplayan, hızlı ilerleyen bir ilk bölüm...
Ben olsam ilk bölümü farklı bir şekilde kurgular, Özcan'ın Zeki tarafından vurulduğu sahnede bitirirdim... Cezaevinde yaşananları da ilk bölümde aktarmaz, seyircinin, "Özcan kim? Bu çocuklar ne yaşadı? Zeki Özcan'ı neden vurdu?" sorularıyla, bir sonraki bölüme hazırlanmalarını sağlardım...
Çünkü birçok izleyici eminim şöyle düşünüştür:
Dört çocuk cezaevinde işkence görüyor, tecavüze uğruyor... Birbirlerine tüm yaşadıklarını unutacaklarına ve bir daha asla bir araya gelmeyeceklerine dair söz veriyorlar... Ama bir gün intikam yemini edip, tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar... Bundan sonrası da malum... Tek tek öldürecekler, belki de Zeki gibi ölecekler... Ve sonunda hesaplaşma öyle ya da böyle tamamlanacak
Senarist koltuğunda Pınar Bulut'un olduğunu bilmesem... Onun Ezel'deki baş döndüren akıl oyunlarının referansı olmasa, ben de böyle düşünür, "Dizi ilk bölümde bitti. Bundan sonrası standarda bağlar" diye söylenebilirdim...
Ama bu ekipten iyi bir yapım çıkacağına olan inancımla son söz olarak şunu söyleyebilirim ki;
BİR SONRAKİ BÖLÜMÜ BEKLEMEYE DEĞER...

suskunlardizisii.jpg

ben mesela... diğer bölüm acaba neler olacak diye düşnmekten kafayı yicem... murat yıldırımı çok beğendim.. o ne karizmadır arkadaş..

Bende diziyi begendim, birçok kisi begenmis. Tebrikler tüm Suskunlar ekibi..

ben mesela... diğer bölüm acaba neler olacak diye düşnmekten kafayı yicem... murat yıldırımı çok beğendim.. o ne karizmadır arkadaş..

murat yıldırım çok iyi oyuncudur .. ama bundan bir yıl önce çektiği aşk ve ceza filminde karizmayı çizdirmişti .. bu filmle gerçek kimliğine döner umarım..

murat yıldırım çok iyi oyuncudur .. ama bundan bir yıl önce çektiği aşk ve ceza filminde karizmayı çizdirmişti .. bu filmle gerçek kimliğine döner umarım..

aşk ve ceza 1. sezon gzeldi ama 2. sezon hiç izlemedim.. :D ama murat her yerde karizmatiktir bana gree...