Suskunlar İçin Tehlike Çanları Çalmaya Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Show Tv'nin geçen sezon başlayan farklı konusu ve iddaalı kadrosuyla dikkatleri çeken sosyal medyanında en çok konuşulan dizilerinden biri olan Suskunlar için tehlike çanları çalmaya başladı.Kanalın ve yapımcının istediği reytinglere bir türlü ulaşamayan dizi için kanal yönetimi yeni çareler arıyor.Suskunlar'ın yeni bir güne alınması gündemde bu durumda çare olmazsa Suskunlar için erken finalde gündeme gelebilir

show un eli yüzü düzgün nadir yapımlarından biriydi.. ama önce fatmagül darbeyi vurdu yanlış güne koydular ikinci sezonda kendini tekrar etmeye başladı .. sosyal medyanın gazıda bir yere kadar götürdü diziyi son çare finiş olur ...gün değişikliğide kurtarmaz..

Belki yanılıyorumdur ama sosyal medyadaki etkisi de azaldı gibi biraz bu yıl. Show iyi durumda olsa gözden çıkarırdı ama şu an alternatifi olmadığı için devam ettirebilir sezon sonuna kadar.

Dizinin sonu çoktan geldi, yazık oldu.

İlk kaldırılacak dizilerden biri şu an...

- - - Ekleme - - -

Belki yanılıyorumdur ama sosyal medyadaki etkisi de azaldı gibi biraz bu yıl. Show iyi durumda olsa gözden çıkarırdı ama şu an alternatifi olmadığı için devam ettirebilir sezon sonuna kadar.

İmkansız diyorum, hele de son haftaya baktığımda, istersen sen de bir daha bak, bulmakta zorlanabilirsin.

Gerçekten ilk bölümlerinde ki o etki kalmadı artık
Çok sıkıcı bir hal aldı.Bitmesi sürpriz olmaz benim için

Dizinin sonu çoktan geldi, yazık oldu.

İlk kaldırılacak dizilerden biri şu an...

- - - Ekleme - - -

İmkansız diyorum, hele de son haftaya baktığımda, istersen sen de bir daha bak, bulmakta zorlanabilirsin.

ilk yüzde yokmu niye ???

Günü degisir yakin zamanda. Olumlu bir sonuç elde edemezlerse, bitebilir..

Biteceksede erken bitsin Murat Yıldırım 20 Dakika dizisinde olsun

Murat Yıldırım keşke olsa ama, tekrar oynamazlar Tuba'yla heralde.

Ay Yapım seviyor daha önce oynamış oyuncuları yeniden oynatmayı (Kenan-Cansu) o yüzden olabilir bence hemde süper olur.Onun için suskunlar'ın bitmesini istiyorum

Biteceksede erken bitsin Murat Yıldırım 20 Dakika dizisinde olsun

murat yıldırım mert fırattan daha iyi değil .. 20 dakika için en uygun oyuncu okan yalabık olur süper olur türkiyenin en iyi aktörü.. ama önce pargalının ölmesi lazım..

Ay Yapım seviyor daha önce oynamış oyuncuları yeniden oynatmayı (Kenan-Cansu) o yüzden olabilir bence hemde süper olur.Onun için suskunlar'ın bitmesini istiyorum

Ama bakalım, Murat Yıldırım Ay Yapımı seçecek mi ? Kenan, Kıvanç.. Ay Yapım çatısı altında, Murat aralarına katılır mı merak konusu.

20'li sıralara gelmişti totalde yanılmıyorsam.

Fakat Show'un Ustura Kemal dışındaki hemen hemen tüm yapımları aynı durumda şu an.

Pis Yedili de iyi, çok kötü olanlar Suskunlar ve Emir, diğer günleri boş zaten.

Bence para verip sonuncu olmaktansa, film yayınlayıp idare etmek daha mantıklı...

Ama bakalım, Murat Yıldırım Ay Yapımı seçecek mi ? Kenan, Kıvanç.. Ay Yapım çatısı altında, Murat aralarına katılır mı merak konusu.

murat yıldırım bir kenanla kıvanç değil ama baş altı güreşçiler olur ya murat baş altı oyuncu
)

Eder bence Ay Yapım en başarılı yapım şirketlerinin başında tüm starlar ay yapımda ayrıca eşi burçin'de ay yapımla çalışmışdı.Yani ordanda bir tanışıklıkları var.Ama tabi suskunlar ne olur orası en büyük soru işareti

- - - Ekleme - - -

murat yıldırım mert fırattan daha iyi değil .. 20 dakika için en uygun oyuncu okan yalabık olur süper olur türkiyenin en iyi aktörü.. ama önce pargalının ölmesi lazım..

Murat Yıldırım Mert Fırat'dan iyi değil mi?? hiç katılmıyorum bu fikre Mert Fırat'ın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum.Zaten hep yan rollerde başarılı olan bir isim Mert Fırat başrol oynadığı ilk dizi çakıldı.Okan Yalabık 20 Dakika dizisinde olsa çok iyi olur ama Muhteşem'den sonra bir süre ekranlardan uzak durur bence