Suskunlar'ın Yeni Günü Belli Oldu!

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
991
Puanı
285
ozelhaber.gif

Show TV'de Perşembe akşamları ekranlarında gelen Suskunlar son dönemde oldukça düşen reytingleri sonrası gün değişikliğine gitti. Dizi bu haftadan itibaren Pazar akşamları yayınlanacak.

Show TV benzer bir değişikliği bu sezon Ustura Kemal için de denemiş fakat başarısız sonuç sonrası geri adım atılmıştı. Benzer bir durumun Suskunlar için de yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu.

Suskunlar.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizi için tehlike çanları çalıyor. Fakat bu denemenin yapılması doğru olabilir. Dizi zaten çok kötü gidiyordu Perşembe, bir deneme yapılması doğru olabilir. Fakat dizinin bu sezonu tamamlama ihtimali çok çok düşük bence. :)

Bence Pazar günleri daha iyi gidecektir. Çoğu Vadici başka bir gun olsa izlerim diyordu bu dizi için.

show tv yanlıs yayın akısı politikasi bunun günü cuma pt2 olabilir emirin yolu arkasına ab kitlesi monte etmek akıllıca olabilirdi

Acaba show tv 41 dizisini mi koyacak persembeye

Kremde bu diziyle beraber susar :)

bu diziyle top oynar krem krem de neşe var hayat var canlılık var pazar günü ağır dramlar psikolojik gerilimler çekilmiyor pazar günü aslında spor günüdür spor proğramlarının iş yapacağı gündür bizde kaliteli spor proğramı olmadığı için halk bbebleri macunları izlemek zorunda kalıyor .. alternatif arayanlarda kreme sığınıyor benim gibi :))

bu diziyle top oynar krem krem de neşe var hayat var canlılık var pazar günü ağır dramlar psikolojik gerilimler çekilmiyor pazar günü aslında spor günüdür spor proğramlarının iş yapacağı gündür bizde kaliteli spor proğramı olmadığı için halk bbebleri macunları izlemek zorunda kalıyor .. alternatif arayanlarda kreme sığınıyor benim gibi :))

Krem yerine macuna bakmak daha mantıklı dest :)

Krem yerine macuna bakmak daha mantıklı dest :)

nesine bakıyoruz macunun :)

sergenin futbol haricinde hiç bir işte başarılı olduğunu düşünmüyorum futboldada devamlılığı olmayan at peşinde koşan bir adamdı zaten yorumları çok anlamsız ve boş..

hülya hep aynı tip esprilerle masada oturmuş çevresine gülücükler dağıtıyor
macun zaten balık baştan kokar sözünü haklı çıkaracak cinsten bir tip .

geriye ne kalıyor yetenekli oğlanlar ve kızları izlemek onlardada seçilecek olanı zaten macun seçiyor diğerleri rol kesiyor sadece içlerinde gördüğümüz yeni bir yetenekte yok baştan sona izle geçen senenin tekrarı gibi aynı hareketler aynı diyaloglar aynı espriler ben izlyecek bişey bulamıyorum izleyecek bişey bulanıda tebrik ediyorum :))

Pazar çok zorlu gün zaten ort. reytinglerde YST ve BBEB 12lerde 11lerde alıyolar , Suskunlar pazar günü 2bile alamaz.

Suskunlar'ın zaten kitlesi küçük bir hale geldi Vadi'ye ciddi bir etki yapacağını sanmam. Suskunlar izleyen Vadi kitlesi zaten Vadi'ye geçti ki dizi bu kadar düştü bu yıl. :)

vadinin bir iki puanın yürütüyordu suskunlar başladıgında vadi düşmüştü. vadiye bir puanlık katkısı olacaktır

Ocak ayından final yapabilir dizi, senaryo ve reyting sıkıntısı yüzünden...

TIMS yeni projelerine ağırlık verecektir zaten...