Suskunların günü değişmeli mi?

Suskunların günü değişmeli mi?

• evet

Oy: 3 30.0%
  • hayır

Oy: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Polyanna ~

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11
Puanı
149
Suskunlar dizisinin günü değişmeli bence, çünkü o gün güçlü rakipleri var ve diziye yazık oluyor. Pazartesi olsa daha fazla reyting alacağına inanıyorum ben. :D

Perşembe benim için boş bir gündü Allah'tan Suskunlar geldi o yüzden hiç değişmesin günü hele hele Pazartesi hiç olmaz :D

Perşembe günü izlenme oranları gayet iyi bence. Ama başka bir güne alınsa daha iyi izlenebilir.

Bence Perşembe gününde kalmalı. Show TV bu diziyi Perşembe'den başka bir güne alırsa Perşembe günü yine boş kalacak :)

Bence dizinin günü değişmeli pazartesi güzel olur... Ama Show tv kolay kolay değiştirmez gününü :(

Zaten çok iyi reytingler alıyor bence gününün değişmesi çok hatalı olur. Bu hafta maç yok sanırım ve A/B'de 3.sıraya kadar yükselebilir. :)

Bence degismemeli 5 reyting aliyo ama Pazartesi'ye alinsa cok mutis rekabet olur.

pazartesi olsaydı 7 reyting garantiydi ama geçti borun pazarı seneye kadar sabredicez :(

Suskunlar dizisinin günü değişmeli bence, çünkü o gün güçlü rakipleri var ve diziye yazık oluyor. Pazartesi olsa daha fazla reyting alacağına inanıyorum ben. :D

acun pazartesini vermez. başka gün suzkunlar daha az izlenebilir. kurtlar vadisini izlemek isteyenler suskunlarada bakıyorlar yoksa reytingi düşebilir