Survivor'u Nihat Kazandı!

Tebrikler Nihat :) Yarışmanın favorisiydi zaten...

Hasan kazanmalıydı bence de. Hasan oyunlardaki üstünlüğüyle finale geldi, Nihat ise 2 SMS ile finale kaldı ve sonunda şampiyon oldu. Tabii şampiyon yine bir ünlü klasikleşti artık bu olay.

Nihat'in kariyeri artik çok daha iyi gidecektir bence.. Yeni diziler için bol bol teklif alacaktir..

survuvor birinciigi ugursuzluk getiriyor. birtanesi trafik kazasi gecirip öldu. birtanesi olipiyatlara katilamadi. digeri muhtesemin yatagina girdi bir dizide basrol oynadi ama dizisi tutmadi... bu saaten sonra nihat ta biter

survuvor birinciigi ugursuzluk getiriyor. birtanesi trafik kazasi gecirip öldu. birtanesi olipiyatlara katilamadi. digeri muhtesemin yatagina girdi bir dizide basrol oynadi ama dizisi tutmadi... bu saaten sonra nihat ta biter
Nihat Doğan battı,Taner kendini batırdı,Mervede battı.Ben ünlü olsam Acun Medyanın yanına bile girmem :D

Ben Survivorlar'dan bir Türkiye-Yunanistanı izlemiştim başka da izlemedim.O çok sarıyodu Yunanlara karşı.

Nihat Doğan battı,Taner kendini batırdı,Mervede battı.Ben ünlü olsam Acun Medyanın yanına bile girmem :D
merveyi saydım muhteşemin yatagına giren merveydi. tanerden çocuklara yönelik iyi bir program yapılabilir jakes gibi tanerde mahvoldu gitti. nihat dogan otellerde çıkmaz oldu twittırdan ülke kurtarıyor :)))))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,234
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs