Survivor'u Nihat Kazandı!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Aylar süren maceralar sonucunda Survivor'da birinci belli oldu.

Bu sezon Survivor'u kazanan ki
[/B]şi Nihat oldu!

FavoriForumum ailesi olarak Nihat Alptuğ Altınkaya'yı tebrik ederiz..

nihat-buyuk_1155690854f71a555c94e8.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Haketmeden kazandı desem yalan olmaz.Acun finalleri para kazanmak için smsle şampiyonu seçmemeli !.Hasan kazansadıda aynı şekilde mesaj yazacaktım ikisinide pek fazla sevmem

2 senedir hakkıyla kazananmıyor şampiyonlar.
Oyunu Hasan kazandı Nihat arka arkaya 3 kere sms'e kalıp kazandı sms şampiyonu Nihat

:D Acun saçmaladı herkes biliyor bunu 6.sınıftan beri izliyorum son 2 sezondur finaller sms'le belirleniyor.
Adı yarışmanın bu Survivor Ünlüler-Gönüller Acun'un amacı belli ünlülerden birini şampiyon yapıp daha çok ünlenmesini sağlamak.
Geçen sezon Derya Büyukuncu sponsor bulamıyordu,olimpiyatlara gidemiyordu bu yarışma sayesinde olimpiyata gitti.
Şimdi de anını sanının pek duymadığımız sözde ünlü Nihat dizilerde oynar adalet bu değil Acun Bey 3T HAKLI

:D Acun saçmaladı herkes biliyor bunu 6.sınıftan beri izliyorum son 2 sezondur finaller sms'le belirleniyor.
Adı yarışmanın bu Survivor Ünlüler-Gönüller Acun'un amacı belli ünlülerden birini şampiyon yapıp daha çok ünlenmesini sağlamak.
Geçen sezon Derya Büyukuncu sponsor bulamıyordu,olimpiyatlara gidemiyordu bu yarışma sayesinde olimpiyata gitti.
Şimdi de anını sanının pek duymadığımız sözde ünlü Nihat dizilerde oynar adalet bu değil Acun Bey 3T HAKLI

yaprak dökümünde oynadı

yabancı ülkelerde sms yok ama yabancı ülkelerde bu kadar pahalı ödüllerde yok, hem acun fakir mi smsden gelecek paraya baksın

sms olmasa katılan yarışmacılar oyluoyr adamın kavgası varsa oy vermez ötekine verir gene haksızlık