Survivor'da Yarışmacılar Aynı Adada Mı Yaşıyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor'da şok!

Bu sezon Dominik'te çekilen yarışma programı adına büyük iddia ortaya atıldı. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı programda Ünlüler ve Gönüllüler'in aynı adada yaşadığı görülüyor. Google Map yada Google Earth uygulamasında ‘Playa Conda Samana’ diye araştırırsanız, en solda gördüğünüz plaja ulaşırsınız. Google Earth ile bakınca Gönüllüler Adası ile Ünlüler Adası arasında ( A noktası ile C noktası arasında ) plajdan yürüme yolu ile yaklaşık 760 metre mesafe var. Bu olay sosyal medyada büyük yankı buldu.

Bu durum için ise Acun Medya'dan bir açıklama bekleniyor.
10305604_851987521533282_1826272943436602269_n.jpg

öyle olduğunu düşünüyorum hem survivorun en büyük izleyicisiyim böyle bişey olduğunu sanmıyorum
Öyle konuya kafana göre yalan diyemezsin ama. :)
Verilen harita bu ve kanıt var, sen en büyük izleyicisin diye böyle olmayacak değil. :)
Bende kaç yıldır izliyorum ama kanıt var. :)

aynı olsa ünlüler de balık bulurdu farklı adalar olduğu burdan belli. ha birde ilk bölümde gönüllüler adaya ulaşamamış aynı adada olsalar nasıl ulaşamıyorlar

Öyle konuya kafana göre yalan diyemezsin ama. :)
Verilen harita bu ve kanıt var, sen en büyük izleyicisin diye böyle olmayacak değil. :)
Bende kaç yıldır izliyorum ama kanıt var. :)
paint ile o uyduruk haritayı sende çizersin videolu kanıt lazim

Şahsi fikrim şudur;

Survivor'a katılmadan önce yarışmacılara sözleşme imzalatıyorlar, bu sözleşmede adada yaşananlar adada kalır ne olursa olsun eğer medyaya yansırsa sözleşme bozulur ve tazminata mahkum olunur..

bunun anlamı nedir tabiki;

şimdiye kadar yarışmacılar adanın aynı yerde olsada gece yemek verilsede bunu dışarıya yansıtamazlar isteselerde yapamazlar

bencede bu yaırşmada bir uyanıklık var kimse aç karnına o kadar güçlü yarışlarda oyunlarda koşmaya yarışmaya halleri olmaz

zayıflama diyorlar ama zaten zayıflamaları çok normal bir insana kilo verdirtmekte çokta kolaydır.

benim görüşüm bu var bir bit kemiği bu yarışmada

Şahsi fikrim şudur;

Survivor'a katılmadan önce yarışmacılara sözleşme imzalatıyorlar, bu sözleşmede adada yaşananlar adada kalır ne olursa olsun eğer medyaya yansırsa sözleşme bozulur ve tazminata mahkum olunur..

bunun anlamı nedir tabiki;

şimdiye kadar yarışmacılar adanın aynı yerde olsada gece yemek verilsede bunu dışarıya yansıtamazlar isteselerde yapamazlar

bencede bu yaırşmada bir uyanıklık var kimse aç karnına o kadar güçlü yarışlarda oyunlarda koşmaya yarışmaya halleri olmaz

zayıflama diyorlar ama zaten zayıflamaları çok normal bir insana kilo verdirtmekte çokta kolaydır.

benim görüşüm bu var bir bit kemiği bu yarışmada
Enerji hapları veriyorlardir herhalde