Survivor'da Kim Elendi? | 6. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sherlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
aysu-survivor2023.jpg

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2023'e bu hafta veda eden isim belli oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği; her sezon büyük ilgiyle takip edilen yarışmada bu hafta elenen isim Ünlüler takımından Aysu oldu.

Survivor 2023, yeni bölümleriyle TV8'de!

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
%30 performansı olan Barış, %37 Buse, %47 Murat Eken varken %63 performansı olan Aysu elendi sırf 1 hafta sakatlığından dolayı oynamadı diye. Seyirci haksızlık yapmaya devam ediyor bakalım nereye kadar taşıyacaklar Barışı.

%30 performansı olan Barış, %37 Buse, %47 Murat Eken varken %63 performansı olan Aysu elendi sırf 1 hafta sakatlığından dolayı oynamadı diye. Seyirci haksızlık yapmaya devam ediyor bakalım nereye kadar taşıyacaklar Barışı.
Survivor'da 2017'den sonra performansın bir önemi kalmadı.

Avatarındaki kızda ( ismini unuttum) Buse gibi kendisinden iyileri eler, belki eledide

@Sherlock beyciğimden yine müthiş isabetli bir foto seçimi gelmiş :A

Aysu takımda karakter olarak sevmediğim isimler arasındaydı ama bu performansıyla bu kadar çabuk elenmeyi hak etmiyordu kuşkusuz. Takımın güçlenmesi adına da en son gitmesi gereken isim gitti. Şu an sakatlığı sebebiyle oynamıyordu ama oynadığı zamanlar takımın en iyilerindendi. Bu çıkan sonuçla birlikte gelecek hafta da gönüllülerin ezici üstünlüğü devam edecektir muhtemelen...

Avatarındaki kızda ( ismini unuttum) Buse gibi kendisinden iyileri eler, belki eledide
Elanur ismi. Ben kendisine sempati duyduğum için koydum fakat potaya kendisinden %30-40 performansı yüksek olan birini elemesini istemem, haksızlık olarak görürüm.

• Beğendim
Reactions: Dosi