Kafan gitmiş bugün seninUmrumda değil...
Kafan gitmiş bugün seninUmrumda değil...
Senin yüzündenKafan gitmiş bugün senin
sen biliyorsun ne yaptığınBen ne yaptım le
Hep bana atıyorsun suçusen biliyorsun ne yaptığın
Suçlu sensin çünküHep bana atıyorsun suçu
Sen de beni seviyon mu qı .ssKazanan ve kaybeden belli bu mesajlardan
Bizde seni
Sevgi pıtırcığım.
@alperuz @serhatt @Forumdash Orası kesindeSkandal sizin yanınızda @Çiğdem bile iffetli kaldı 😱
Ben masumum.@alperuz @serhatt @Forumdash Orası kesinde
Bu inekte acunun tiyatro ekibindendir Acun onlarad rollerini ezberletmiştir tıpkı kulağını sokan arı gibi oda ekiptendi ve senaryosunu ezberlemişti@MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @eskici
O adada ne oluyorsa hareketlerini konusmalarını hepsini acun yaptırıyor @xemrexxx @Bully @Maskeli Fedai @eskici @MasacRE de izliyorlar
Acun’dan her şey beklenir@alperuz @serhatt @Forumdash Orası kesinde
Bu inekte acunun tiyatro ekibindendir Acun onlarad rollerini ezberletmiştir tıpkı kulağını sokan arı gibi oda ekiptendi ve senaryosunu ezberlemişti@MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @eskici
Ben izlemiyorum bıraktımO adada ne oluyorsa hareketlerini konusmalarını hepsini acun yaptırıyor @xemrexxx @Bully @Maskeli Fedai @eskici @MasacRE de izliyorlarŞuan bu ineklerle sütlü kahve içiyordur acun primi sağladıya@serhatt @Forumdash
BEN EN İFFETLİYİM@alperuz @serhatt @Forumdash Orası kesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?