Survivor'da Finalin Adı Belli Oldu!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,205
Puanı
1,060
Survivor'da Finale çıkan isimler belli oldu.
Gönüllüler'den Hilmicem dokunulmazlık oyununu kazanarak finale kaldı.Ümit Karan ve Doğukan Manço ise sms oylamasına kaldı ve yarışmacıların Ada hayatı son buldu.KKTC'den canlı yayınlan yarı finalde ise Oylamayı geçip Finale çıkan ikinci isim ise Doğukan Manço oldu.
Böylelikle finalde 1 ünlü,1 gönüllü isim olacak.
Survivor'da şampiyon yarın gece belli olacak.Şampiyon 500.000 TL para ödülü kazanacak.

Son düzenleme:
Doğukan veya Hilmicem kazanır umarım. Ümit Karan'ı adada bir iş yaparken hiç görmedim nedense. Adam büyüğüm ben diye gölgede yattı ancak. Etliye sütlüye karışmadı, oyundan oyuna kımıldadı. Ama Doğukan ve Hilmicem öyle değil...

Doğukan veya Hilmicem kazanır umarım. Ümit Karan'ı adada bir iş yaparken hiç görmedim nedense. Adam büyüğüm ben diye gölgede yattı ancak. Etliye sütlüye karışmadı, oyundan oyuna kımıldadı. Ama Doğukan ve Hilmicem öyle değil...
ilk cümle ibretlik:D

Ümit'in elendiğini bilmiyorsun sanırım. :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy