Survivor'da Bir İlk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da bu sezon sürpriz yaşanacak!

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı programda bu sezon sürpriz yaşanacak. Dünyada yayınlanan Survivor All Star'larda elenen bir yarışmacı daha sonra geri dönüyor. Bu yıl aynı format Survivor Türkiye'de de yaşanacak.

Belli bir zaman sonra elenen bir isim adaya geri dönecek!

Peki bu dönüş nasıl olacak? Bu dönüş büyük bir ihtimalle elenen tüm yarışmacılar sms'e çıkacak ve en çok sms alan isim geri dönecek. Veya Acun Medya'nın seçtiği bir isim dönecek.

Survivor All Star yeni bölümleriyle cumartesi, pazar, pazartesi ve salı 20.00'da Tv8'de!

Duygu'yu kaybedince böyle bir care bulmus reyting icin Acun anlasilan. :F

Reyting uğruna neler yapıyor Macun.:F Duygu dönerse Hilmi'nin emeklere üzülürüm.:(

İlginç bir kural olmuş, bunun yeni tartışmaları ve polemik konularını da getireceği açık. :)

Şimdi haksızlık olmaz mı millet o kadar mücadele edecek elenmeyecek haftalar sonra elenen adam geri dönecek ee adamların o kadar çabası ne olacak? Saçmalığa bak reyting uğruna. :)))))))

@Yiğitt nerden biliyorsun duygunun dönme ihtimali fazla tabi ama özellikle onun için yapılmamıştır bence zaten dünyada da yapılıyormuş diyorsun neyse inşallah duygu döner :D

Ya Vallahi Duygu elenince aklımdan geçti benim de, şu an şaşkınım. :D Aynı Bu Tarz Benim gibi olacak, elenen ismin geri dönmesi. Umarım Duygu döner.

@Yiğitt nerden biliyorsun duygunun dönme ihtimali fazla tabi ama özellikle onun için yapılmamıştır bence zaten dünyada da yapılıyormuş diyorsun neyse inşallah duygu döner :D
Evet dünyada yapılıyor, ben geçen yıllarda da Survıvor All Star'ları yabancı ülkelerden takip ediyordum zaten, hep başarılı ve kulislere gitmiş isimler geri dönüyor All Star'da.

Eğer böyle bir şey olursa ilahi adalet olur en fazla 3 hafta fazladan yarışmış olur ki Acun'da tepki görmek istemiyorsa Son 5'e bırakmaz gelen ismi.:)

İnşallah Duygu geri dönen olur :)

Son düzenleme:
@sokak sanati evet duyguyu şampiyon yapmaz zaten karışmasa duygu kesin şampiyon o da belli ama ilk 5e sokmamaya uğraşmaz heralde :D

Şampiyon olacak kapasitesi yok. Merve ve Sahra Berna gibi yarışmacıların yanında Almeda kalıyor.:) @eskici

@sokak sanati açılsın gör sen zaten bu sene oyunlar herkese göre oluyor istatistikte gerilerde acun özellikle istatistiklerin birbirine yakın olması için uğraşıyor bu nedenle herkesin şampiyonluk şansı var almedanın da :D

@sokak sanati açılsın gör sen zaten bu sene oyunlar herkese göre oluyor istatistikte gerilerde acun özellikle istatistiklerin birbirine yakın olması için uğraşıyor bu nedenle herkesin şampiyonluk şansı var almedanın da :D

Açılmadığı için değil gerekli güce sahip olmadığı için bence başarısızdı.:)))

@sokak sanati sakattı zaten tabiki bir merve aydın değil ama merve hariç yenemeyeceği kimse yok oyununa göre değişir merveyi de yener bazen özlem bile yeniyor arada :D