Survivor'a Bir Ünlü Daha Veda Etti !

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,405
Puanı
1,060
Survivor'da bu hafta elenen isim belli oldu. Tefik ve Asena arasında yapılan oylamada Asena adaya veda etti. Asena böylece adaya veda eden 3. ünlü isim olmuş oldu.

Finale kalacak isimler belli bence. :) Nihat Doğan , Derya Büyükuncu , Taner , sonuncu kişi de kızlardan biri olur. :)

Acun'a ve programlarına hep bir antipatim var,hele Mesut Yar olayından sonra iyice soğudum, Okan'ın yorumları da soğumama yardımcı oldu...

Mesut Yar bir önceki survivor'da yanılmıyorsam ihsan için "bu çocuk birinci olur. forumlarda hep öyle yazıyor." diye yazmıştı. Sonra Acun buna çok sinirlendi, her hafta programında uzun uzun bizim finalimiz çekilmedi,canlı olacak diyip durdu(o zaman survivor yayından çok önce çekilmişti,final hariç sonuçlar belliydi). Hadi bu neyse bir de nerden çıktığı anlaşılamayan şekilde ihsan'ı mesut yar'a karşı kışkırtarak survivor'da ihsan'ın mesut yara bel altından,karısı üzerinden hakaret etmesine Acun izin verdi, banttan bir programda bu bölün silinmedi, düşün sen durumu...

Okan da programında Acun için lümpenlere program yapıyor demişti. (lümpen :basit,sığ insan ) Ben de biraz katılıyorum bu söze...

Buldum. :)

“Lümpen için, en başarılı televizyoncu deniliyor. Neden? Tamamen salaklığa hitap ediliyor. ‘Ada konseyi olarak senin meşaleni söndürüyorum’ diyor. Bırak da çocuklar iki yararlı işle uğraşsın.”

“Lümpen bir adam, kendisi gibi lümpenleri toplamış... Lümpenin, lümpenlere reyting olsun diye yaptığı program...” Bayülgen, ‘Survivor’ programının eleme görüntülerini yayınlayıp, üzerine de yorumlar yaptı: “Lümpen için, en başarılı televizyoncu deniliyor. Neden? Tamamen salaklığa hitap ediliyor. ‘Ada konseyi olarak senin meşaleni söndürüyorum’ diyor. Bırak da çocuklar iki yararlı işle uğraşsın.”

Okan Bayülgen 'Medya Kralı' programında Acun Ilıcalı'yı diline doladı. Geçen hafta 'Survivor'dan elenen Furkan'ın ada konseyindeki görüntülerini programındaki medya arkası kısmında yayınlayan Bayülgen, Ilıcalı için şunları söyledi: "Lümpen bir adam, kendisi gibi lümpen adamları toplamış. Sanki bunlar kendi memleket meselelerinden, olaylardan, nasıl evlenilir, nasıl boşanılır, nasıl sofraya oturulur filan gibi durumlardan haberdarmış gibi... Çünkü biz artık köklerini kaybetmiş insanların sokaklarda dolaştığı bir memlekette yaşıyoruz. Bunları götürüyor adaya, bir de 'Ada usulünce seni ifade eden o meşalenin alevini söndürerek, seni bu programdan diskalifiye ediyorum' falan diyor. Çocuk ne yapsın; meşalesi sönmüş! Lümpenin lümpenlere reyting olsun diye yaptığı program..." Elemede kadın yarışmacıların ağladığı görüntüleri yayınlayan Bayülgen ardından şöyle konuştu: "İçim dağlanıyor. Ada konseyi ne? Adam bütün ailesini katletmişler gibi meşalesini alıp gidiyor. 'Var mısın Yok musun'da kutulardan milyar falan çıkıyordu ya, 'Ben kutuyu okşadım üfledim filan' diyorlardı, tamamen şizofrenik... Neredeyse, 'Mührüne elini sürdüm o arada gaz çıkardım, havaya tepeye baktım. Bu uğurlu geldi' diyecekler... Bu yüzden falcılık, metafizik filan yapıyor. En çok onu besleyen iş... Bu yüzden lümpen için 'en başarılı televizyoncu' deniliyor. Neden? Tamamen salaklığa hitap ediliyor. 'Ada konseyi olarak senin meşaleni söndürüyorum' diyor adam.

Okan Bayülgen canlı yayında Acun'a fena yüklendi! - Televizyon - Medyafaresi

Acun'un yaptığı şey yurtdışındaki popüler işleri takip edip onları Türkiye için yayınlamak. Aslında kendi ürettiği bir şey yok neredeyse. Survivor, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans (Dancing With The Stars), Var Mısın Yok Musun (Deal or No Deal) yıllardan beri Amerika'da ve birçok ülkede daha yayınlanan programlar.

Bence böyle programların da olması gerekir ama yanlış olan şu ki bu işi fazla abartıyorlar. Bir ara haftada 7 gün Var Mısın Yok Musun çıkıyordu. Şimdi haftada 3 gün Survivor çıkıyor. Bir programı bitiyor, diğeri başlıyor. Acun'u televizyonda görmemeyi özledik artık :)

Acun'un yaptığı şey yurtdışındaki popüler işleri takip edip onları Türkiye için yayınlamak. Aslında kendi ürettiği bir şey yok neredeyse. Survivor, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans (Dancing With The Stars), Var Mısın Yok Musun (Deal or No Deal) yıllardan beri Amerika'da ve birçok ülkede daha yayınlanan programlar.

Bence böyle programların da olması gerekir ama yanlış olan şu ki bu işi fazla abartıyorlar. Bir ara haftada 7 gün Var Mısın Yok Musun çıkıyordu. Şimdi haftada 3 gün Survivor çıkıyor. Bir programı bitiyor, diğeri başlıyor. Acun'u televizyonda görmemeyi özledik artık :)

Yetenek Sizsiniz' de kendi ürettiği bir şey değil, orjinali Britain' s Got Talent.:)

Son düzenleme:
Yetenek Sizsiniz' de kendi ürettiği bir şey değil, orijinali Britain' s Got Talent.:)
Biliyorum o da değil. Ama orijinal adını bilmediğim için yazmamıştım :) Kendi ürettiği bir format hatırlamıyorum şu ana kadar :) Bir tek Devler Ligi kendi formatı olabilir. O da zaten çok büyük bir fiyasko olmuştu :)

Oylama sonuçlarının detayları:

oylamamap.jpg
oylama1.jpg
oylama2.jpg
oylama3.jpg

Asena 74 ilde oy bakımından Tevfiki geçtiği halde elendi.Kendi kuyusunu kendi kazdı.Oylamadan önce beni yazın dedi onlarda yazdı karşısına Tevfiki aldı.Ününe güvenip eleyebileceğini sandı ama Nihatında sayesinde elenen kendi o oldu.İyi oldu[/FONT]

Asena 74 ilde oy bakımından Tevfiki geçtiği halde elendi.Kendi kuyusunu kendi kazdı.Oylamadan önce beni yazın dedi onlarda yazdı karşısına Tevfiki aldı.Ününe güvenip eleyebileceğini sandı ama Nihatında sayesinde elenen kendi o oldu.İyi oldu
Mavi değil kırmızı Asena :)

Herkes Survivor'da favorisini yazarmı acaba? hem güç olarak hem SMS olarak