Acun'a ve programlarına hep bir antipatim var,hele Mesut Yar olayından sonra iyice soğudum, Okan'ın yorumları da soğumama yardımcı oldu...
Acun'un yaptığı şey yurtdışındaki popüler işleri takip edip onları Türkiye için yayınlamak. Aslında kendi ürettiği bir şey yok neredeyse. Survivor, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans (Dancing With The Stars), Var Mısın Yok Musun (Deal or No Deal) yıllardan beri Amerika'da ve birçok ülkede daha yayınlanan programlar.
Bence böyle programların da olması gerekir ama yanlış olan şu ki bu işi fazla abartıyorlar. Bir ara haftada 7 gün Var Mısın Yok Musun çıkıyordu. Şimdi haftada 3 gün Survivor çıkıyor. Bir programı bitiyor, diğeri başlıyor. Acun'u televizyonda görmemeyi özledik artık![]()
Biliyorum o da değil. Ama orijinal adını bilmediğim için yazmamıştımYetenek Sizsiniz' de kendi ürettiği bir şey değil, orijinali Britain' s Got Talent.![]()
Oylama sonuçlarının detayları:
![]()
![]()
![]()
![]()
Mavi değil kırmızı AsenaAsena 74 ilde oy bakımından Tevfiki geçtiği halde elendi.Kendi kuyusunu kendi kazdı.Oylamadan önce beni yazın dedi onlarda yazdı karşısına Tevfiki aldı.Ününe güvenip eleyebileceğini sandı ama Nihatında sayesinde elenen kendi o oldu.İyi oldu