Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programına izleyicilerden büyük tepki!

Survivor'un 10 mayıs Pazar akşamı yayınlanan bölümüne izleyicilerden büyük tepki yağdı. Program'ın önceki akşam yayınlanacak olan bölümün fragman başlığında "Ersin'i üzen haber!" yazarak Ersin Korkut'un ölen köpeği ile ilgili açıklama algısı yaratması izleyicilerin büyük tepkisini çekti. Açıklama yapılacağını bekleyen izleyici durumun Anneler Günü ile ilgili olduğunu görünce adeta ateş püskürdü. Daha sonra fragman başlığını değiştiren youtube kanalı dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Ersin Korkut'un ölen köpeği üzerinden prim yapıldığını söyleyen izleyiciler "clickbait" yerine "yalan başlık" atılmasının etik davranış olmadığını dile getirerek youtube ve twitter üzerinden tepki yağdırdılar.

İşte bu durumla ilgili bazı yorumlar:

Ekli dosyalar

• 96359160_570396210522397_4607312552014118912_n.jpg
    116.1 KB · Hit: 115
Son düzenleme:
Oğlum...

Bknz: CLİCKBAİT

YouTube yorumlarında, hatta daha da genelleme yapayım: Survivor izleyenler içinde azımsanmayacak kadar çoklukta çoluk çocuk vardır. Siz bunları ciddiye alıyorsanız büyük geçmiş olsun.

@DR tüm bu çaban niye? Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?

Reactions: xemrexxx and Hazem
Acun karalama çabası

Reactions: DarkLegenD
Bitiriyor diye batacak değil.
Kendisini sevmiyorum ama yine de izliyorum.

Acun'u öyle çok da şey yapmayın, göklere çıkarmayın.
Taze taze Ezgi faciası var.
Ezgi faciası mı? Yok artık. Bu olayı facia olarak adlandırman ve Acun'un bu yüzden kendini bitirdiğini düşünüyorsan zaten birşey demiyorum.

Reactions: DarkLegenD
Yanlışım varsa lütfen düzelt. Clickbait abartmak için yapılan bir şey. Ama burada olmayan bir şey yazılmıştı. İnsanlar da ona tepki gösterdi. Ersin'i üzen haber demek olmayan bir şey demek.

3 hafta öncesinde ben yalan başlıkları eleştiryordum da insanlar nihayet fark etti.

Ezgi faciası mı? Yok artık. Bu olayı facia olarak adlandırman ve Acun'un bu yüzden kendini bitirdiğini düşünüyorsan zaten birşey demiyorum.
Acun bitti demedim?

Tamam, sen çok haklısın.

"İzlemek" eleştiri yapmamak demek değil.

Dikkatli ve hakkaniyetli seyirciye helal olsun. Körü-körüne izlemiyorlar. Doğruyu ve yanlışı ayırt edebildikleri için tebrik ederim onları.

"İzlemek" eleştiri yapmamak demek değil.

Dikkatli ve hakkaniyetli seyirciye helal olsun. Körü-körüne izlemiyorlar. Doğruyu ve yanlışı ayırt edebildikleri için tebrik ederim onları.
Dünkü fragman için bende eleştiririm çünkü doğru değildi yaptıkları ama 3 hafta öncesinde senin yalan başlık diye iddia edip ama yalan olmayan şeyler için söylediklerimin hala arkasındayım.

Reactions: Angelica