Survivor Yarışması Dizi Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,491
Puanı
1,061
Konusu itibari ile Survivor'a benzetilen Siberia, NBC kanalında yayınlanmaya başladı.

• 16 yarışmacı Sibirya'nın bir bölgesinde çekim ekibi ile birlikte bırakıldı.
  • Çekim ekibi ile konuşmak yasak zaten dizide yüzleri de gösterilmiyor.
  • Yarışma16 yarışmacının hiçbir kural olmadan kışa kadar orada yaşaması üzerine.
  • Ancak yarışmayı ilgi çekici bir şov haline getirmeyi planlayanlar var ve sürekli gizemli olaylar oluyor.
  • Yarışmadan ayrılmak için yapılması gereken güvenli bölgeye geçip,butona basmak böylece bir helikopter gelip yarışmacıları alıyor.
  • Yarışmada şu ana kadar 5 kişi isteyerek ya da istemeyerek ayrıldı.

Kanada'da çekilen dizinin reytingleri ise hiç parlak değil. 3.20 milyon izleyici ile başladığı pilot bölümünden 4.bölüme geldiğimizde izleyici sayısı 1.93 milyona düşüyor.
1003127_146895948839813_305191285_n.jpg

992967_155611691301572_1523238431_n.png

Son düzenleme:
İzliyorum çok iyi bir dizi öneririm.

- - - Ekleme - - -

BuraK post: 1402970' Alıntı:

Lost çakması değil diziyi izlemeden böyle yorumlar yapmak yanlış oluyor işte. Bu adamlar bir kaza sonucu adaya düşmüyorlar kendi isteğiyle geliyor herkes ve bu bir yarışma. Tek benzeyen yanı hayatta kalma konulu olması.

Orcun_22 post: 1403386' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

Lost çakması değil diziyi izlemeden böyle yorumlar yapmak yanlış oluyor işte. Bu adamlar bir kaza sonucu adaya düşmüyorlar kendi isteğiyle geliyor herkes ve bu bir yarışma. Tek benzeyen yanı hayatta kalma konulu olması.
Bi de erotiklik fazla olmasa :D

Orcun_22 post: 1403386' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

Ana mantık aynı sonuç olarak.İstisnalar kaideyi bozmaz.