- Reaksiyon puanı
- 2,350
- Puanı
- 809
Ulusoy marka tanıtımları için eskiden 3 bin lira alırken şimdi 30 bin lira alıyor. Ünlü manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz yıl katıldığı Survivor yarışmasında şöhreti yakaladı. Yarışmadan önce kısa süreli evliliğiyle gündeme gelen Ulusoy, adadaki performansı ve mücadeleci yapısıyla milyonların sevgilisi haline geldi. Güzel manken Survivor'ın ardından Yok Böyle Dans'daki başarısıyla da adından söz ettirmeye başladı.
ACUN ÇOK AKILLI
Manken Özge Ulusoy, geçen yıl Survivor'a katılınca yıldızı parladı. Genç yaşında bu kadar popüler olan Ulusoy, eskiden tanıtım başına aldığı 3 bin liralık ücretini 30 bin liraya çıkardı. Yıllardır bu sektörde olan pek çok isimden fazla kazanmaya başlayan Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde bir gözlük markasıyla da sezonluk anlaşma imzaladı. Acun Ilıcalı sayesinde işleri açılan Özge Ulusoy, "Acun çok akıllı bir adam. Ne yaptığını biliyor ve projeleri her zaman tutuyor. Onunla tanışmak benim için büyük bir şans" dedi.
ÖZGE HERKESİ GEÇTİ
Genç manken Özge Ulusoy, yıllardın sektörün içinde olan meslektaşlarını geçti. İşte hangi ünlü tanıtımlardan ne kadar kazanıyor?
Azra Akın.....20 bin TL
Arzum Onan....20 bin TL
Çağla Şikel ... 15 bin TL
Cansu Dere...15 bin TL
Deniz Akaya....15 bin TL
Çağla Kubat...10 bin TL
Tuğba Özay... 10 bin TL
Ebru Şallı... 10 bin TL
ACUN ÇOK AKILLI
Manken Özge Ulusoy, geçen yıl Survivor'a katılınca yıldızı parladı. Genç yaşında bu kadar popüler olan Ulusoy, eskiden tanıtım başına aldığı 3 bin liralık ücretini 30 bin liraya çıkardı. Yıllardır bu sektörde olan pek çok isimden fazla kazanmaya başlayan Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde bir gözlük markasıyla da sezonluk anlaşma imzaladı. Acun Ilıcalı sayesinde işleri açılan Özge Ulusoy, "Acun çok akıllı bir adam. Ne yaptığını biliyor ve projeleri her zaman tutuyor. Onunla tanışmak benim için büyük bir şans" dedi.
ÖZGE HERKESİ GEÇTİ
Genç manken Özge Ulusoy, yıllardın sektörün içinde olan meslektaşlarını geçti. İşte hangi ünlü tanıtımlardan ne kadar kazanıyor?
Azra Akın.....20 bin TL
Arzum Onan....20 bin TL
Çağla Şikel ... 15 bin TL
Cansu Dere...15 bin TL
Deniz Akaya....15 bin TL
Çağla Kubat...10 bin TL
Tuğba Özay... 10 bin TL
Ebru Şallı... 10 bin TL