"Survivor Taner" Geri Döndü !

Mesele o değil. Saba Tümer AB'ye hitap eden kaliteli bir program yapıyor. Kız Kaçıran ne ya? Canlı yayında büyük bir rezalet bence. Bu kadar düşmemeleri gerekirdi...

Umarım bu durum bir daha tekrarlanmaz. :)

Bu bölümün reytingleri nasıl :) ?

Bu twitter adresi eger ona ait'se baya agir sözler yazmis Programdan sonra:

@SurvivorTaner3T

Bundan sonra Türkiyede hiç bir yayına çıkmayacağım ÖZGÜRLÜKLERİM ENGELLENIYOR bir şartla çıkarım oda programda tek olursam

paparazılerde kadınların cinsel organını çekınce sorun olmuyor biz amk fişek patlatınca mı sorun oluyor nasıl bır memleketteyız

anasını satayım kadınların bıkınılerını orasını burasını cekınce sorun olmuyorbız sahneye tazmanya canavarı boxerıyle cıkmak ısteyınce sorun

ne konuşmama izin verildi ne entresan bir hareket yapmama ızın verıldı sinirlendirildim ve bu yuzden dolayı patlattım fişekleri adalet mı bu

arkadaşlar bu bir gercek yok edılmek ıstenen bır survıvor Taner var bana yayın boyunca söz hakkı verılmedı birdaha çıkmam bu kanala

bana show tv söz hakkı vermedı öne çıkmamı istemedıler insanlar benı görmek ıster ekranda Saba Tümerde bayanlara soru sorar ne bu ya ??? :/

programdakı kadınlar neydı yavv rezalet benı programa çagıracaksanız ya Meterle ya da tek çıkartın bu ne yaaa söz hakkı vermedıler bana

Twitterda birde diyorki 2. plana atıldım saba tümer beni konuşturmadı yazıyor :)
"bana show tv söz hakkı vermedı öne çıkmamı istemedıler insanlar benı görmek ıster ekranda Saba Tümerde bayanlara soru sorar ne bu ya ??? :/"

puhaaaaaaa :kiki: :kiki: sahneye tazmanya canavarı boxerıyle cıkmak ısteyınce sorun
:kiki: :kiki: bu adam tv ye çıksın

Bu twitter adresi eger ona ait'se baya agir sözler yazmis Programdan sonra:

@SurvivorTaner3T

Bundan sonra Türkiyede hiç bir yayına çıkmayacağım ÖZGÜRLÜKLERİM ENGELLENIYOR bir şartla çıkarım oda programda tek olursam

paparazılerde kadınların cinsel organını çekınce sorun olmuyor biz amk fişek patlatınca mı sorun oluyor nasıl bır memleketteyız

anasını satayım kadınların bıkınılerını orasını burasını cekınce sorun olmuyorbız sahneye tazmanya canavarı boxerıyle cıkmak ısteyınce sorun

ne konuşmama izin verildi ne entresan bir hareket yapmama ızın verıldı sinirlendirildim ve bu yuzden dolayı patlattım fişekleri adalet mı bu

arkadaşlar bu bir gercek yok edılmek ıstenen bır survıvor Taner var bana yayın boyunca söz hakkı verılmedı birdaha çıkmam bu kanala

bana show tv söz hakkı vermedı öne çıkmamı istemedıler insanlar benı görmek ıster ekranda Saba Tümerde bayanlara soru sorar ne bu ya ??? :/

programdakı kadınlar neydı yavv rezalet benı programa çagıracaksanız ya Meterle ya da tek çıkartın bu ne yaaa söz hakkı vermedıler bana

Kendisinin yaptıkları çok normal birşey gibi sağa sola saldırmış. Bir küfür etmediği kalmış. Pes !